Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 aug 2012 - Anul XVII, nr. 200 (5105)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comisie

Consilierii USL propun înfiinţarea unei Comisii de analiză a situaţiei patrimoniale la Termica

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

13 din cei 23 de consilieri locali din municipiul Suceava aparţinând PSD, PNL, PC şi PP-DD propun înfiinţarea unei Comisii de analiză a situaţiei patrimoniale a societăţii comerciale Termica SA, al cărei unic acţionar este Consiliul Local. În acest sens, cei 13 aleşi locali au iniţiat un proiect de hotărâre care va fi supus dezbaterii deliberativului local în şedinţa de joi, 30 august. Consilierul local PSD Ovidiu Donţu a declarat că printre obiectivele Comisiei se numără analiza modului în care a fost făcută reducerea capitalului social al societăţii Termica urmată de compensareea datoriilor cu Primăria Suceava, analiza impactului litigiului între primărie şi Termica referitor la suprafaţa de 155 de hectare de teren din zona societăţii de termoficare şi modul în care a fost aplicată hotărârea Consiliului Local privind stingerea datoriei reprezentând subvenţia pentru încălzire în compensare cu aceste terenuri.

Comisia va mai analiza modul în care Termica a gestionat şi utilizat fondurile pentru achiziţii publice prin licitaţii în principal în vederea asigurării necesarului de cărbune, modul în care au fost gestionate fondurile alocate municipiului Suceava prin proiectul „Utilităţi şi mediu la standarde europene”, precum şi întârzierile la plata salariilor sau celelalte probleme patrimoniale care au condus la actuala situaţie a unităţii. „Vom mai verifica exactitatea şi realitatea datelor înregistrate în evidenţele contabile ale SC Termica SA şi ale Primăriei municipiului Suceava în baza deconturilor justificative lunare privind subvenţiile necesare acoperirii diferenţei dintre preţul de producere, transport şi distribuţie a energiei termice livrate populaţiei şi preţul local al energiei termice facturate populaţiei potrivit prevederilor OG 36/2006 cu modificările şi completările ulterioare”, a mai spus Donţu.  Comisia de analiză a situaţiei patrimoniale a societăţii comerciale Termica SA urmează să aibă în componenţă şase membri şi un preşedinte. Aceasta va trebui să-şi prezinte raportul în plenul Consiliului Local până pe data de 30 octombrie ac.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierii USL propun înfiinţarea unei Comisii de analiză a situaţiei patrimoniale la Termica.
 Vizualizări articol: 826 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Consilierii USL propun înfiinţarea unei Comisii de analiză a situaţiei patrimoniale la Termica5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ..... trimis de
(28 aug 2012, 16:26:57
si care sa fie composa den membre usele,no?:))))) ☭&n

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei