Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 aug 2012 - Anul XVII, nr. 200 (5105)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tentativă de omor calificat

L-a bătut cu sălbăticie în faţa unui restaurant, pentru că s-a luat de o fată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din oraşul Gura Humorului a fost arestat preventiv, ieri după-amiază, de Tribunalul Suceava, după ce a bătut crunt un bărbat, pe terasa unui restaurant din localitate, pe motiv că victima s-a luat de prietena lui.

Incidentul s-a petrecut duminică dimineaţă, în jurul orei 5:00, în faţa Restaurantului Central din Gura Humorului, iar agresorul, Vasilică Pielmuş, în vârstă de 30 de ani, a fost trimis într-o celulă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, pentru cel puţin 29 de zile, sub acuzaţia de tentativă de omor calificat.

 

Bătută cu pumnii şi picioarele, victima a căzut peste balustrada localului, iar agresorul a continuat să o lovească

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, victima, Vasile Coclici, în vârstă de 38 de ani, se afla împreună cu soţia sa pe terasa restaurantului respectiv. La un moment dat, bărbatul s-a ridicat brusc de la masă şi a ieşit în zona esplanadei restaurantului.

„Fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta a acostat o persoană de sex feminin ce era însoţită de prietenul ei”, se arată în comunicatul poliţiei. Vasilică Pielmuş, prietenul fetei în cauză, a ripostat violent şi l-a lovit pe Vasile Coclici cu pumnii şi picioarele, acesta din urmă pierzându-şi echilibrul şi căzând peste balustrada amplasată în faţa restaurantului, de la o înălţime de circa 1,5-1,8 metri, lovindu-se în cădere de betonul parcării amenajate în acea zonă.

Potrivit anchetatorilor, deşi victima era prăbuşită la pământ, agresorul i-a mai dat câteva lovituri cu picioarele în abdomen şi în zona capului.

 

Victima a ajuns la spital în comă, în stare critică

Victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Secţia de Urgenţe a Spitalul Gura Humorului, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale, după care a fost transferată la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost internată cu diagnosticul de comă traumatică şi supusă unei intervenţii chirurgicale. Leziunile suferite de Vasile Coclici (hematom subdural, edem cerebral, comă gr. II), se arată în comunicatul poliţiei, „necesită 50-55 de zile îngrijiri medicale și au fost de natură a pune viața acestuia în primejdie”.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ieri a fost arestat preventiv la cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului L-a bătut cu sălbăticie în faţa unui restaurant, pentru că s-a luat de o fată.
 Vizualizări articol: 972 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
L-a bătut cu sălbăticie în faţa unui restaurant, pentru că s-a luat de o fată5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dupa fapta si rasplata trimis de
(28 aug 2012, 13:05:48
Ce cauti aia gasesti. Asa le trebuie la toti nesimtitii ce se leaga aiurea de fete.
2.   Ha trimis de
(28 aug 2012, 14:59:48
adica ... saracu betiv care se ia de fete ... MA BUCUR CA SI-A PRIMIT-O!
3.   Dupa fapta si rasplata trimis de CYPY46 trimis de
(28 aug 2012, 15:01:27
Bine ca esti tu destept! Fa un exercitiu de gandire! Cine a castigat si cine a pierdut? Putea f bine sa isi vada de treaba, sa-l avertizeze, sa anunte 112.Acum ce face Vasilica? Intra in puscarie si nici nu isi mai vede prietena cativa ani! Ala isi va reveni probabil, si o va mai ,,aranja'' din cand in cand pe prietena lui! Daca nu-i cap vai de picioare!
3.1  RE: Dupa fapta si rasplata trimis de CYPY46 trimis de
(28 aug 2012, 16:59:44
Suna tu la 112. Pana vine cineva , iti violeaza ala si nevasta. Nu iti doresc decat sa ti se intample o data o faza asemanatoare si imi vei da dreptate. Cu un avocat bun vasilica e incadrat la autoaparare si scapa cu basma curata.
4.   VASILICA... trimis de
(28 aug 2012, 15:36:27
taranul a iesit cu prietana la ,,terasa'' data viitoare sa stea acasa,daca nu stie sa se comporte spre binele lui sa stea in padure....
5.   Cocalar beat trimis de
(28 aug 2012, 20:23:38
Din punctul meu de vedere foarte bine i-a facut ! Taran nu-i ala care l-a batut , taran e ala care s-o luat de prietena lui Vasilica . Data viitoare cand va intra intr-un restaurant sa stie sa respecte o femeie , sa nu se creada la bodega lui din sat . Cu siguranta i-a dat pe merite , ori a jignit-o cu tenta sexuala , ori i-a injurat . Atunci cand iesi in oras cu o femeie frumoasa , se gasesc fel si fel de cocalari sa fluiere sau sa se dea la ea . Si mai ales daca esti intr-o faza proasta ii dai respectivului ca in sacul de box .

Un exemplu ...cunoasteti o fata frumoasa , ii dati o intalnire pentru prima data la un restaurant , si vine un betiv cocalar cu glume perverse si se ia de ea ..cum reactionezi atunci ? Tu daca taci , fata ramane cu jignirile , iar fetelor le plac barbatii , intotdeauna o femeie ii place sa fie protejata ...daca il rogi cu vorba buna pe betiv sa se potoleasca cu siguranta nu v-a inceta ... Deci ?!
5.1  RE: Cocalar beat trimis de
(28 aug 2012, 20:55:46
Cea mai mare vina o are personalul restaurantului , deoarece au obligatia sa nu primeasca clienti in stare de ebrietate . Toate restaurantele din G Humorului pe care le stiu personal sunt restaurante bune si scumpe , mai ales ca vin foarte multi turisti straini . Ar trebui sa se respecte acea lege scrisa pe orice bar "Nu servim persoane in stare de ebrietate "!
5.2  RE: Cocalar beat trimis de
(29 aug 2012, 10:12:43
Unei femei care se respecta, ii plac in primul rand baietii destepti cu caracter nu animale care rezolva orice problema cu pumnul. In orice situatie cel mai destept CEDEAZA. Eu personal ca orice om vertical nu ma voi simti niciodata jignita de o scursura a societatii prin urmare NU raman cu jignirile unei persoane decazute.
6.   Barfitori trimis de
(29 aug 2012, 09:30:01
Toti sunteti buni sa va dati cu parerea, dar pana la urma nu stiti ce si cum a fost acolo. Stiu ca oamenii din Humor sunt cei mai buni la barfa si ei le stiu pe toate, sunt cu dreptatea in mana tot timpul. Chiar daca s-a luat de prietena lui Vasilica verbal, nu este indreptatit sa dea intr-un om pana-l baga in coma si dupa ce pica in cap pe ciment se gandeste el ca e bine sa-i mai dea cateva picioare in cap si in burta, ca nu a fost destul. Ce inseamna sa fim tarani obositi si sa rezolvam totul cu pumni si picioare. Exact ca la tara in Humor, Frasin, Paltinoasa si toata zona aia unde se bat toti ca niste prosti, sa vada care e mai smecher.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei