Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 aug 2012 - Anul XVII, nr. 200 (5105)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O tânără s-a prăbuşit cu paraşuta pe un bloc din Craiova

Marţi, 28 August 2012 (18:30:33)

O tânără de 21 de ani s-a prăbuşit, marţi, cu paraşuta pe un bloc din Craiova, în urma incidentului fata, care urma cursuri de paraşutism la aeroclubul din municipiu şi era la primul ei zbor, fiind transportată la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, Costantin Florea, incidentul a avut loc în cartierul Romaneşti din Craiova, unde tânăra s-a prăbuşit iniţial pe un bloc, însă din cauza vântului s-a dezechilibrat şi a căzut.

Martorii au sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale ISU Dolj, ale Ambulanţei şi ale Poliţiei.

Tânăra a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova. Ea a suferit un traumatism cranio-cerebral şi multiple fracturi, astfel că a rămas internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Potrivit primelor evaluări medicale, tânara, care este din comuna doljeană Amărăşti, a suferit un traumatism cranio-cerebral acut minor, are probabil fractură de mandibulă, fractură de humerus, fractura de antebraţ şi membru superior stâng, dar este în stare stabilă", a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.

Tânăra efectua un zbor de antrenament, împreună cu alţi zece paraşutişti, pe Aerodromul "Balta Verde" de lângă Craiova, iar din cauza vântului aceasta a pierdut direcţia şi a căzut între blocuri.

Tânăra participa la cursuri de paraşutism organizate de Aeroclubul Teritorial Craiova.

Cristian Zmarandache, comandantul aeroclubului, spune că în acest caz va fi constituită o comisie de anchetă pentru a fi stabilite cauzele accidentului.

"Tânăra era în timpul unui proces de instrucţie. Ceilalţi elevi paraşutişti au aterizat pe aerodrom, ea nu s-a orientat, din păcate, şi s-a lovit de un bloc. Aşteptăm invesigaţiile medicale pentru a vedea cât este de accidentată", a declarat Cristian Zmarandache, comandantul Aeroclubului Teritorial Craiova.

El a precizat că paraşuta a funcţionat normal.

"Este cert că tânăra nu s-a orientat. Va fi o comisie de investigaţie numită de Ministerul Transporturilor şi în baza declaraţiilor mele, care sunt instructorul de lansări, şi ale instructorului de avion şi ale colegilor care au fost acolo se va constata ce s-a întâmplat", a declarat Cristian Zmarandache.

Şi Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul, a declarat Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dolj.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O tânără s-a prăbuşit cu paraşuta pe un bloc din Craiova.
 Vizualizări articol: 1288 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O tânără s-a prăbuşit cu paraşuta pe un bloc din Craiova0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei