Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 aug 2012 - Anul XVII, nr. 200 (5105)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal

Bătăi cu bâte şi un tânăr împuşcat în burtă, „meniul” unui grătar în lunca pârâului Suceviţa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grătar făcut în miez de noapte în lunca pârâului Suceviţa, în apropiere de „Casa de Apă” din comuna Volovăţ, s-a terminat cu o bătaie cu bâte, o maşină distrusă şi un tânăr împuşcat în burtă, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Toată povestea s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1:00.

Potrivit poliţiei, doi tineri din municipiul Rădăuţi, Constantin M. (25 de ani) şi Iulian O. (24 de ani), însoţiţi de prietenele lor, au făcut un grătar.

În jurul orei 1:00, tinerii s-au urcat în autoturismul cu care veniseră, un Alfa Romeo, însă, când să plece, au fost atacaţi de trei tineri din Volovăţ, Teodor B. (34 de ani) şi doi minori în vârstă de 16, respectiv 17 ani. Aceştia erau înarmaţi cu bâte şi erau revoltaţi că petrecăreţii au făcut grătar pe terenul pe care îşi păşunau ei animalele.

Atacatorii, se arată într-un comunicat al poliţiei, le-au lovit maşina cu bâtele, după care au vrut să-i agreseze şi pe cei doi tineri.

Proprietarul autoturismului, Constantin M., a scos un pistol cu bile de cauciuc pe care îl avea în autoturism şi a tras două focuri de armă în plan vertical şi unul asupra lui Teodor B., nimerindu-l în zona stângă a abdomenului.

Agresorii s-au retras în acel moment, iar tinerii din Rădăuţi s-au urcat în maşină şi au plecat spre poliţie.

Între timp, unul dintre cei care au provocat scandalul a sunat la 112 şi a anunţat incidentul.

 

Victima împuşcată şi unul dintre tinerii atacaţi, la spital

Tânărul împuşcat a fost transportat la spitalul din Rădăuţi, stabilindu-i-se diagnosticul de ”plagă împuşcată flanc stâng, hematom flanc stâng”, necesitând 7-10 zile îngrijiri medicale.

La spital a ajuns şi unul dintre tinerii din tabăra cealaltă, Iulian O., care avea o contuzie la mână, primind şi el acelaşi număr de zile de îngrijiri medicale.

Din verificările poliţiei a reieşit că  tânărul care a tras cu arma, Constantin M., deţine permis de port armă neletală de autoapărare pistol bilă cauciuc.

„Arma, încărcătorul de pistol şi muniţia aferentă au fost ridicate în vederea cercetărilor. Autoturismul a fost cercetat, stabilindu-se avarii la capota spate, bară protecţie, aripă dreapta spate şi triplă dreapta spate, valoarea pagubelor fiind estimată la circa 400 euro”, se mai arată în comunicatul poliţiei, precizându-se că ancheta continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte violenţe şi uz de armă neletală fără drept, supusă autorizării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătăi cu bâte şi un tânăr împuşcat în burtă, „meniul” unui grătar în lunca pârâului Suceviţa.
 Vizualizări articol: 812 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bătăi cu bâte şi un tânăr împuşcat în burtă, „meniul” unui grătar în lunca pârâului Suceviţa5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei