Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 aug 2012 - Anul XVII, nr. 200 (5105)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Administraţie

787 de suceveni nu şi-au făcut niciodată acte de identitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

787 de suceveni nu şi-au întocmit niciodată cărţi de identitate. Anunţul a fost făcut de prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, care a declarat în cursul zilei de ieri că structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor vor continua colaborarea cu primarii din judeţul Suceava pentru actualizarea listelor electorale permanente. Florin Sinescu a declarat că în judeţul Suceava există 13.592 de persoane care au cărţile de identitate expirate şi 787 de persoane care nu şi-au întocmit niciodată cărţile de identitate. El a mai precizat că în perioada următoare vor fi identificaţi toţi locuitorii judeţului Suceava care au domiciliul în străinătate. Florin Sinescu a precizat că la sfârşitul săptămânii trecute a participat la o întâlnire cu ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, la care au mai fost prezenţi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale şi inspectorii-şefi ai structurilor de Poliţie şi Jandarmerie din judeţele Bacău, Botoşani, Galaţi, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui şi Vrancea.

Florin Sinescu a arătat că în cadrul acestei întâlniri au fost abordat şi subiectul legat de pregătirea alegerilor parlamentare, care vor avea loc, cel mai probabil, în data de 2 decembrie 2012.

„În următoarea şedinţă de Guvern care va avea aloc sâmbătă, 1 septembrie 2012, se vor aproba actele normative necesare  organizării alegerilor parlamentare. Prefectura Suceava va demara în a doua jumătate a lunii septembrie procesul de organizare a alegerilor parlamentare din acest an, care se vor desfăşura în data de 2 decembrie”, a declarat prefectul judeţului Suceava.

Nu în ultimul rând, Sinescu a spus că un alt subiect discutat la întâlnirea cu ministrul Mircea Duşa a fost cel al reînfiinţării posturilor de poliţie rurale. Florin Sinescu a spus că începând cu data de 1 septembrie a.c. vor fi înfiinţate posturi de poliţie rurală în cele 98 de comune din judeţul Suceava.

„În cadrul întâlnirii de vineri am ridicat problema asigurărilor locuinţelor în sistem PAID (Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale), astfel ca poliţele obligatorii de asigurare a locuinţelor să acopere riscurile de incendii şi grindină, în prezent fiind inundaţiile, cutremurele şi alunecările de teren”, a mai precizat prefectul judeţului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 787 de suceveni nu şi-au făcut niciodată acte de identitate.
 Vizualizări articol: 838 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
787 de suceveni nu şi-au făcut niciodată acte de identitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei