Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 mar 2012 - Anul XVII, nr. 76 (4981)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Control

Flutur a cerut o anchetă în cazul microbuzului CJ implicat într-un accident la Buzău

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că a solicitat declanşarea unei anchete în cazul microbuzului implicat într-un accident rutier în judeţul Buzău, în urma căruia au fost răniţi mai mulţi copii din Ansamblul „Străjăncuţa” din Straja şi şeful Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu”.

Microbuzul aparţinea Centrului Cultural Bucovina, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Suceava. Flutur a spus că verificările în acest caz sunt efectuate de către administratorul public al judeţului, Irina Vasilciuc.

„Până în prezent m-a informat că acolo a fost o solicitare din partea primăriei din Straja pentru transportul acelui grup folcloric. Din punct de vedere al respectării legii, consider că au fost respectate prevederile legale şi procedurile”, a spus Flutur. El a spus că s-a interesat dacă în acest caz au fost respectate respectat regulile „şi mă refer la şofer, perioada de odihnă, la starea tehnică a microbuzului, mai ales că este nou”.

Şeful administraţiei judeţene a precizat că accidentul din judeţul Buzău a fost un eveniment regretabil, precizând că aşteaptă să vadă propunerile pe care administratorul public al judeţului i le va face în acest caz.

„Este regretabil şi dureros, mai ales că aceşti copii au fost şi sunt nişte ambasadori ai noştri, ei apărând în foarte multe reprezentări naţionale şi internaţionale, dar şi pe plan judeţean”, a subliniat Flutur.

Reamintim că marţi după-amiază, microbuzul Consiliului Judeţean Suceava, în care se aflau membrii Ansamblului folcloric „Străjăncuţa” din Straja şi şeful Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu” Suceava, Sorin Filip, s-a răsturnat pe DN 1 B, în judeţul Buzău, după ce s-a ciocnit de un autoturism. Membrii Ansamblului „Străjăncuţa” mergeau la Bucureşti pentru a participa la o emisiune la un post naţional de televiziune. În urma accidentului, şapte copii şi trei adulţi aflaţi în microbuz au ajuns la spital, starea lor nefiind însă una gravă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a cerut o anchetă în cazul microbuzului CJ implicat într-un accident la Buzău.
 Vizualizări articol: 1796 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur a cerut o anchetă în cazul microbuzului CJ implicat într-un accident la Buzău1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei