Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 mar 2012 - Anul XVII, nr. 76 (4981)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fostul poliţist constănţean şi-a ucis mama cu 40 de lovituri de cuţit, bărbatul fiind reţinut

Duminică, 1 Aprilie 2012 (16:37:27)

Fostul poliţist constănţean şi-a ucis mama cu 40 de lovituri de cuţit, cele mai multe în gât, potrivit rezultatului necropsiei, bărbatul fiind reţinut şi urmând să fie prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în urma necropsiei s-a stabilit că moartea femeii a fost violentă, fostul poliţist înjunghiindu-şi mama de 40 de ori cu un cuţit, cele mai multe în zona gâtului.

De asemenea, rănile pe care agresorul şi le-a provocat în tentativa de sinucidere au fost superficiale şi nu i-au pus viaţa în pericol, susţin anchetatorii.

Din acest motiv, el nu a fost internat în spital, astfel că după ce a primit îngrijiri medicale a fost dus în arestul Poliţiei Judeţene Constanţa.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat, duminică, Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat.

Marius Ionuţ Magda, fost angajat al Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, şi-a omorât mama, sâmbătă seară, înjunghiind-o de mai multe ori în gât, apoi a încercat să se sinucidă, tăindu-şi venele. Incidentul a avut loc în apartamentul în care locuiau cei doi de pe bulevardul 1 Decembrie din municipiul Constanţa.

Fostul poliţist fusese eliberat condiţionat din penitenciar în 22 martie după ce ispăşise două treimi dintr-o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru tentativă de viol.

În toamna anului 2010, Marius Ionuţ Magda a acostat o elevă de la Liceul Energetic din Constanţa care se plimba în Parcul Tăbăcărie, a agresat-o şi a încercat să întreţină relaţii sexuale cu aceasta, dar nu a reuşit să-şi ducă fapta la îndeplinire, fiind prins de poliţiştii alertaţi de colegii fetei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fostul poliţist constănţean şi-a ucis mama cu 40 de lovituri de cuţit, bărbatul fiind reţinut.
 Vizualizări articol: 655 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fostul poliţist constănţean şi-a ucis mama cu 40 de lovituri de cuţit, bărbatul fiind reţinut0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei