Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 mar 2012 - Anul XVII, nr. 76 (4981)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flutur: PD-L Suceava va deveni nucleul de stabilitate al politicii de centru-dreapta

Duminică, 1 Aprilie 2012 (16:04:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat sâmbătă că Organizaţia Judeţeană Suceava a PD-L va deveni, după alegerile locale, nucleul de stabilitate al politicii de centru-dreapta din România. Flutur a spus la Consiliul Judeţean de Coordonare al PD-L Suceava că forţa de centru-dreapta este la Suceava, judeţ în care Alianţa D.A. nu a dispărut.

„Şi vă aduc aminte că tot de la Suceava a pornit în forţă consolidarea politicii de centru-dreapta. Pentru că noi cine suntem? Suntem Alianţa D.A., care a câştigat alături de preşedintele Traian Băsescu. Alianţa D.A. nu a dispărut aici, ba din contră, ni s-au alăturat oameni şi din alte părţi, care au vrut modernizarea judeţului Suceava. Aici nu a dispărut alianţa D.A. Că unii au ştampila şi că sunt în altă parte, e treaba lor. Forţa de centru-dreapta este aici”, a spus Flutur. El a arătat că are curajul să transmită un mesaj naţional pentru PD-L, pentru stabilitate şi mobilizare. „Indiferent de ce frunze cad, de ce muguri apar, PD-L Suceava trăieşte şi este puternic. Şi am ales să mergem în aceste alegeri pe sigla PD-L, pentru a ne cântări în ochii electoratului, să vedem ce am făcut şi să continuăm proiectele pentru judeţ”, a subliniat Flutur.

El a precizat că PD-L Suceava este maşinăria electorală cea mai importantă şi „nimeni nu ne egalează”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: PD-L Suceava va deveni nucleul de stabilitate al politicii de centru-dreapta.
 Vizualizări articol: 677 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur: PD-L Suceava va deveni nucleul de stabilitate al politicii de centru-dreapta1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Afirmatie stranie? trimis de
( 1 apr 2012, 20:21:28
Citez titlul articolului:PD-L Suceava va deveni nucleul de stabilitate al politicii de centru-dreapta
Adica noi sucevenii vom fi singurii oameni de pe planeta care vom vota cu PDL?Adica noi suntem poporul ales si suntem din centru pe dreapta?Dar prietenul meu Costica sta in centru dar pe stanga.El nu e in nucleu,saracu.Dar varu Sandu nu e in centru,ci pe George Enescu.Nici el nu e in nucleu saracu.Numai ca acest Moise contemporan sa nu-si duca poporul ales in desert.

2.   Nene G.F. la matale nu palpaie becul de avarie ??? trimis de
( 1 apr 2012, 22:16:58
Eu inteleg sa adopti pozitii tactice care sa te faca neobservat in momente nefavorabile, inteleg sa nu faci note discordante si sa nu dai la picioare , inteleg sa-ti aperi pozitia locala prin initiative care te individualizeaza si e profesionist asa, inteleg sa incerci sa aperi aparentele si inca multe asemenea chestii ,fac efort sa le admit, si sa le inteleg, insa un lucru nu pot sa inteleg:
cum se face bre ca matale ai o iluzie de optica??
Cum sa inteleg eu ca in timp ce in toata aceasta adunatura cum o numesti matale "centru dreapta" e o degringolada totala care si cum se trantesc de pereti , fac si desfac, spun si nu spun , vin si pleaca , aresteaza si dezaresteaza , amaneteaza romania si o lasa cu fundul gol generatiilor ce vin, cu un primministru caruia i s-au incalzit lampile de atatea constrangeri si clipeste ca o mireasa la notar pentru contractul prenuptial, vii matale fortos si ne spui ca suceava o sa fie tarusul de stabilitate in perioada viitoare????
Stii ce zic eu ... lasa matale pe ai de la centru cu ale lor , vezi matale p-acilia nu-ti irosi procentele sa salvezi aparentele ca nu ai sanse fii precum un soldat ramas fara munitie doar cu inteligenta : Foloseste terenul .
3.   VICTORIE trimis de
( 2 apr 2012, 07:06:07
VICTORIEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!
CHEVRON a anunţat oficial printr-un comunicat de presă sistarea activităţilor de exploatare a gazelor de şist pe parcursul acestui an.
De asemenea, Chevron a anunţat că nu are nimic împotriva desecretizării contractului cu privire la exploatarea gazelor de şist.
Felicitari societatii civile din Barlad,Piata universitatii,2 Mai si Vama Veche.Urmeaza ca parlamentul USL sa interzica exploatarea prin fractionare a gazelor de sist si sa desecretizeze acordurile.
In schimb o mare bila neagra acestui prim ministru care a semnat cu ochii inchisi acordurile cu Chevron fara sa tina cont de vointa,dorinta si interesele romanilor si le-a si secretizat cu clauze obscure.
4.   Dreapta trimis de
( 3 apr 2012, 12:48:18
Poate doar dacă se referă la mâna dreaptă.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei