Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 mar 2012 - Anul XVII, nr. 76 (4981)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Flutur: Sorin Frunzăverde a greşit atunci când a plecat din PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că plecarea colegului său Sorin Frunzăverde din acest partid este regretabilă. Flutur a spus că din punctul său de vedere, Sorin Frunzăverde a făcut o greşeală.

„Este regretabilă plecarea unui coleg. Orice partid responsabil trebuie să-şi facă analizele în interior. E o perioadă fierbinte. În orice caz, nu am să aduc cuvinte urâte, dar nu se pleacă la greu. E problema domniei sale”, a spus Gheorghe Flutur.

El a adăugat că plecarea lui Sorin Frunzăverde din PD-L a fost o mişcare greşită, în acest caz existând şi o contradicţie în termeni.

„Este o mişcare greşită, şi apare şi o contradicţie. Spui că vrei să faci consolidarea dreptei în USL, când tu afirmi că USL este ceva de conjunctură şi trecător. Ori nu am înţeles eu, ori nu au înţeles cei din USL”, a arătat prim-vicepreşedintele PD-L.

Gheorghe Flutur a mai spus că plecarea lui Frunzăverde din PD-L este o mişcare greşită şi datorită faptului că se află în contradicţie cu argumentul acestuia de a realiza consolidarea dreptei politicii româneşti cu Crin Antonescu şi Ion Iliescu. „Cu asta nu o să fiu de acord şi nu o să-l înţeleg niciodată pe Sorin Frunzăverde. În rest îi respect opţiunea”, a subliniat Flutur.

El a mai declarat că Sorin Frunzăverde a fost un camarad cu care a lucrat bine, însă ca în fiecare partid, şi în PD-L există intrări şi ieşiri. „Pe noi ne interesează să ne consolidăm şi, drept dovadă, sâmbătă, la Suceava, vom lansa candidaţii de primari. Cred că este prima filială din ţară a PD-L care îşi lansează candidaţii de primari şi intrăm în logica electorală să câştigăm alegerile”, a precizat Gheorghe Flutur.

El a mai spus că, deşi în alte judeţe, PD-L a ales să meargă în alegerile locale în alianţe, la Suceava „noi am ales să ne cântărim singuri din punct de vedere electoral”. Gheorghe Flutur a adăugat că după alegerile locale, PD-L va trebui să stabilească „vehiculul politic” pentru câştigarea alegerilor parlamentare din toamna acestui an.

„Eu cred că după locale acest lucru va trebui să fie luat în serios. Să vedem fiecare cu ce zestre vine şi să vedem care este vehiculul politic pentru câştigarea alegerilor din toamnă, pentru a guverna în mandatul următor”, a explicat liderul PD-L.

 

 Flutur spune că este un susţinător al consolidării dreptei politicii româneşti

Gheorghe Flutur a ţinut să precizeze că este un susţinător al consolidării dreptei politicii româneşti, precizând că întreaga sa activitate politică a fost „în sensul coagulării unei drepte reformatoare”.

„Am vrut acest lucru şi cu PNL. Şi atunci când PNL nu a mai vrut şi îşi dădea mâna cu PSD pe la Bacău şi prin alte părţi, nu am fost de acord cu ei. Apoi mi-am luat soarta în mâini, şi cu o bună parte din membrii PNL am format PLD şi ne-am testat în alegerile europarlamentare. După care am înfiinţat PD-L, tocmai pentru valorile de centru dreapta.  Acum valorile de centru dreapta vor trebui reevaluate. După părerea mea va trebui să găsim o formulă eficientă pentru alegerile parlamentare”, a spus Gheorghe Flutur.

Nu în ultimul rând, el a declarat că PD-L nu trebuie să fugă de ceea ce a făcut pe perioada în care a guvernat. Flutur a arătat că PD-L a făcut lucruri responsabile, chiar dacă uneori „au fost şi măsuri dureroase”. „În toată această perioadă grea, cel puţin în judeţul Suceava s-au văzut foarte multe lucruri concrete, foarte multe investiţii. Şi oamenii trebuie să înţeleagă. Că şi ce s-a întâmplat bun s-a întâmplat tot datorită PD-L”, a mai spus Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Sorin Frunzăverde a greşit atunci când a plecat din PD-L.
 Vizualizări articol: 776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Flutur: Sorin Frunzăverde a greşit atunci când a plecat din PD-L2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   O greseala fundamentala! trimis de
(31 mar 2012, 11:42:42
Domnul Flutur va castiga cu siguranta un nou mandat si inca cu un scor mare, dar va avea soarta ultimului mohican. A facut o greseala fundamentala, l-a sustinut pe Basescu pana-n panzele albe, asta il va costa scump pe plan national, iar dupa ce PDL va pierde alegerile pe tara, dnul Flutur nu va fi decat un prunc fara mama !
2.   Comentariu trimis de
(31 mar 2012, 16:33:26
da va castiga cu scor mare si dupa sa va aud ca nu aveti cu ce plati intretinerea sau ca v-a taiat lefurile.SLUGI CREDINCIOASE.
3.   Comentariu trimis de
( 1 apr 2012, 10:52:23
D-L Flutur este un adevarat gospodar.SUCCES1
3.1  RE: Comentariu trimis de
( 1 apr 2012, 12:47:56
D-L Flutur este un adevarat gospodar.SUCCES 1
3.2  RE: Comentariu trimis de
( 1 apr 2012, 12:50:59
D-L Flutur este un adevarat gospodar.SUCCES1
4.   HOTIII trimis de
( 1 apr 2012, 11:47:45
ALOOOO D.N.A faceti niste investigati cum sau dat fondurile la primariile din ULMA,BRODINA SI STRAJA.Sa vede-ti acolo cum sau spalat banii contribuabililor.
5.   Ce interese reprezinta? trimis de
( 1 apr 2012, 11:54:08
Stau si ma intreb ca prostul ce interese reprezinta Ungureanu.Ale romanilor in mod cert nu.nici ale PDL-ului nu cred dupa ce se intampla MAREA MIGRATIE.Si atunci ale cui???Omul asta a semnat imtr-o saptamana mai mult decat Boc si Tariceanu la un loc.Sa recapitulam:a cedat CHEVRON gazele de sist din Dobrogea.A dat cuprul unei firme fantoma pe doi bani.A dat un pachet la Transelectrica pe doi bani.Ce urmeaza?Rosia Montana,Transgaz,Nuclearelectr
6.   Vine primavara. Alt fluture, alta frunza verde... trimis de
( 1 apr 2012, 12:13:05
Frunzaverde a gresit ca a plecat din PDL. Pe scurt, sa reamintesc ce vreau sa scriu in acest comentariu. Dl Flutur nu a gresit cand a plecat din PNL? Deci, "traseul" dlui Flutur este "constructiv", pentru actualul PDL, desigur, iar acela al lui Frunzaverde "distructiv". Desigur, dl Flutur ar trebui sa scrie un manual de utilizare a politicii. Sa precizeze cand anume e greseala sa pleci dintr-un partid politic, si cand nu. Si mai ales, care partid politic trebuie folosit pentru "traseism".

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei