Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 mar 2012 - Anul XVII, nr. 76 (4981)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

PD-L Suceava şi-a lansat echipa câştigătoare din alegerile locale

Sâmbătă, 31 Martie 2012 (15:30:33)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PD-L Suceava a lansat sâmbătă, în sala mare a Casei de Cultură Suceava, echipa de candidaţi pentru alegerile locale din data de 10 iunie 2012. În centrul atenţiei au fost preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur şi primarul Sucevei, Ion Lungu, „locomotivele” întregii garnituri de candidaţi PD-L pentru alegerile locale. După prezentarea unui film în care au fost trecute în revistă realizările din actualul mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean al lui Gheorghe Flutur, acesta i-a prezentat în mod oficial pe cei 114 de candidaţi PD-L pentru funcţia de primar din toate localităţile judeţului. Liderul PD-L Suceava a subliniat că echipa prezentată sâmbătă este „echipa câştigătoare” din alegerile locale din luna iunie 2012. Făcând referire la mandatul său de preşedinte al CJ Suceava, Flutur a precizat că acesta poate fi caracterizat prin solidaritatea faţă de populaţia judeţului Suceava, prin scoaterea din anonimat a Bucovinei şi a judeţului Suceava, precum şi prin realizarea celor mai multe proiecte de dezvoltare a judeţului. Gheorghe Flutur a spus că pe perioada acestui mandat, valoarea proiectelor promovate şi realizate depăşeşte suma de un miliard de euro. De asemenea, Flutur a subliniat că va cere din nou votul sucevenilor pentru a putea realiza zece obiective principale, printre care crearea de locuri de muncă, „pentru un judeţ curat şi sănătos, pentru un judeţ sigur, pentru un judeţ mai accesibil, pentru un judeţ atractiv, ospitalier şi autentic, pentru un judeţ al toleranţei etnice, sau pentru un judeţ al dezvoltării echilibrate”. Gheorghe Flutur a ţinut să sublinieze că PD-L Suceava este prima organizaţie judeţeană a acestui partid care îşi lansează candidaţii pentru alegerile locale din luna iunie 2012.

La lansarea candidaţilor PD-L Suceava pentru funcţiile de primar şi de preşedinte al Consiliului Judeţean au fost prezenţi peste 1.300 de membri şi simpatizanţi ai acestui partid. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L Suceava şi-a lansat echipa câştigătoare din alegerile locale.
 Vizualizări articol: 943 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
PD-L Suceava şi-a lansat echipa câştigătoare din alegerile locale3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   O sa cenzurati si mesajul asta? trimis de
(31 mar 2012, 17:28:52
PDL-ul e terminat.Se alege praful si pulberea de acest partid corupt pana in esenta lui,politienesc,dictatorial si tradator de tara si neam.Partid care a adus poporul roman la limita mizeriei,a atentat la sanatatea natiunii dinamitand sistemul sanitar,a atentat la formarea tinerei generatii dinamitand sistemul de invatamant,a dat strainilor toate bogatiile subsolului,a alungat din tara 3 milioane de romani,a dat ungurilor doua judete si o universitate,si acum vrea sa ne nenoroceasca cu totul.Sa inunde Romania sub o mare de cianuri,sulfuri,cutremure,ape otravite.Vrea sa devenim groapa de gunoi a Europei.
1.1  RE: O sa cenzurati si mesajul asta? trimis de
(31 mar 2012, 19:56:31
Vad ca generalizezi. Dar hai sa ne legam strict de suceava.
1.Sanatate - Flutur a adus fonduri si a modernizat Spitalul. La cosmetizat si acuma arata ca un spital foarte decent.
2.Drumuri - Flutur a asfaltat mii de km în Judetul Suceava. Să aducem aminte și de european. Suceava - Bistrita care arata impecabil, fata de ”domnia” lui Mirza la CJ.
3. Legat de inundatii - PDL a reactionat foarte prompt si a rezolvat in scurt timp cu sinitratii.
Ar trebuii sa lasi ideii de comunist si de socialist. Pretenaș.
1.2  RE: O sa cenzurati si mesajul asta? trimis de
(31 mar 2012, 21:54:04
si oare unse sunt mii de km de drumuri asfaltate? domnule dumneata crezi ce zici? suntem vai de capul nostru, drumurile din judet sunt praf, cat despre inundatii, m-ai bine nu vorbi, ce s-a facut? nu face nimeni nimic, toti fac numai pentru ei? cate fabrici s-au construit la suceava, ..........? ca tineretul merge la lucru in strainatate, asa ca nu mai fiti mari simpatizanti
1.3  RE: O sa cenzurati si mesajul asta? trimis de
( 1 apr 2012, 10:50:09
Aceasta este echipa castigatoare la Suceava! SUCCES
1.4  RE: O sa cenzurati si mesajul asta? trimis de
( 4 apr 2012, 11:46:25
Hristosul mă-tii, cetățeanule onanist!
nemernicii voștri din redacție banează utilizatorii iar voi, păduchii lozincarzi, clonați usenamele.
Las că o veni ea și noaptea cuțitelor lungi în care veți da socoteală pentru fiecare faptă de-a voastră!
2.   Multumim dragi tovarasi trimis de
(31 mar 2012, 17:29:52
pensionarii suceveni vom vota asa cum ati marit pensiile,nivelul de trai ,pretul la medicamente,gratuitate la consultarile medicilor si asistentelor in spitale,gratuitate la calatoriile cfr fara trenuri.suntem cei mai batjocoriti oameni ai europei,traim cu pensii de 500-800lei,iar voi pozati in eroi promitand ce?milioane de euro care-i furati?cu ce ne bucura proiectele bucovinei pe noi pensionarii bucovineni?unde vor fi acele locuri de munca,ca in 8 ani la conducerea judetului nu ati deschis nici o fabrica sau uzina.probabil vorbiti de locurile de munca din tarile occidentale,unde fug toti tinerii saracii.multumirea vine curand,veti vedea!
3.   LOL trimis de
(31 mar 2012, 17:32:56
1300 de membri si simpatizanti? In casa de cultura nu cred ca intra atatia membri ... so ... beach pleasewinking
4.   DEMAGOGIE trimis de
(31 mar 2012, 17:41:51
Conform datelor BNR, 15,9% dintre creditele acordate populatiei si companiiilor din Suceava `inregistreaza restante, sucevenii urcand astfel pe primul loc in topul national al rau-platnicilor la banci. O explicatie poate pentru aceasta pozitie “fruntasa" poate fi aceea ca judetul Suceava se afla pe penultimul loc in ceea ce priveste salariile, la nivel national cu 1048 lei salariu net!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5.   Sa invatam limba engleza corect trimis de
(31 mar 2012, 17:45:53
daca ANIMALX este un "band "atunci beach cu siguranta este un loc la malul marii acoperit de nisip (vezi DEX ) ,dar daca ursul n-are deloc coada si vulpea o are prea lunga ,atunci chiar ca ANIMALX e bitch(vezi traducerea din eng/rom)
5.1  RE: Sa invatam limba engleza corect trimis de
(31 mar 2012, 19:18:31
true story
6.   ... trimis de
(31 mar 2012, 19:52:15
PDL si-a anuntat echipa cu care va rupe tot in continuare.Asta echipa nu anonimii ceilalti.
7.   ... trimis de
(31 mar 2012, 20:10:55
PDL-ul are cea mai puternica echipa in acest moment. PDL e singura formatiune politica care are realizari in Suceva. Realizari care se observa si din Bucuresti, Cluj, Timisoara....
7.1  RE: ... trimis de
( 1 apr 2012, 20:13:20
La puşcărie !!!
8.   Pt cea mai tare echipa trimis de
(31 mar 2012, 21:04:02
intr-adevar echipa ce va castiga o bine si lunga meritata pauza de pe scena politica a romaniei.sa caute impreuna cu pntcd luminita de la capatul tunelului...si sa traiti bine!!!ca noi in 8 ani am vazut unde-am ajuns
9.   Catre Bursucel trimis de
(31 mar 2012, 21:16:37
Uiti un lucru esential.Flutur este prim vicepresedinte PDL.Cu aprobarea lui s-au taiat salariile cu 25% si s-a adus populatia in stare de colaps.Cu aprobarea lui s-au desfiintat spitalele si bolnavii de cancer au fost lasati fara medicamente.Cu aprobarea lui au fost date toate bogatiile tarii moca strainilor.Flutur vorbeste de autostrada nord sud si Suceava arata ca dupa bombardament.Ai masina????
10.   Ptr...RADUMAMI trimis de
(31 mar 2012, 21:46:49
Domnule...ai perfecta dreptate.. Vineri voi la PSD +L+C+Nistorescu...ati prezentat clipul cu realizarile lui MARZA, partea a III dosare penale...! !5 drumuri din judet...nici acum nu-s gata din cauza...... voastra...pamantul de la Ratos-com.Balcauti aproape..500 ha...nu mai amintim de ilustrul program cu apap canalkul si gazul metan(...30 primarii datoare vandute...pe cca 15 ani) Scarbe criptocomuniste... AAAAA...sa nu uit...
Si liberalii statea astazi la sv...ca niste mate poluate...sub pereti.....exact ca a 7-a roata la caruta...cum sunt de cand sunt condusi deCrin cel Somnoros!!!
11.   Forţa şi curajul!!! trimis de
(31 mar 2012, 22:50:31
Mesajul politic de astazi a fost axat doar pe două mari "personalităţi" PDL din Suceava: Flutur şi Lungu. Nu stiu care este forţa şi care este curajul? Am asistat la un raport jalnic atat din partea lui Flutur cat si a lui Lungu. Nu stiu ce vad ei "european" în tot ceea ce au facut??? Un parc cu becuri ce lumineaza din panouri solare??? Drumuri asfaltate anul trecut şi care acum deja sunt macinate - vezi celebrul tronson Metro-Primarie??? Gurile de canal astupate tot cu asfalt şi trasat un cerc pe deasupra lor??? Asta e "european" în actiunile lor. Plus ca mesajele populiste de gen "A cazut Frunza" mi se par idioate, mai ales ca omul politic Frunzaverde a facut ceva pentru PDL cat a fost membru. Orest Onofrei ar trebui sa isi vada de milioanele din buzunar care le da cum vrea si cui vrea şi sa nu vina in fata a 1000 de persoane sa tina lectii de moralitate.
12.   Băsescu a lipsit totalmente!!! trimis de
(31 mar 2012, 22:54:23
Pe parcursul a 5 ore de "spectacol", nimeni din cei prezenţi, şi mai ales din cei de vaza ai partidului, nu au vorbit despre Basescu.Nici macar nu au amintit de el. Sa fi fost intentionat facut acest lucru?
13.   Petru Luhan... trimis de
(31 mar 2012, 23:18:25
...Cine e bre şi anonimul ăsta?!?
14.   Pentru CRISTIDEDINVALE trimis de
( 1 apr 2012, 06:41:50
hai atunci sa vorbim de Suceava.La capitolul ,,achiziţii", cei mai risipitori edili s-au dovedit a fi, potrivit Curţii de Conturi, cei din Suceava care au irosit 6,6 milioane de lei (1,5 milioane de euro).Platim cel mai mult pentru curatenie ,adica ii umflam buzunarele lui Prigoana.Platim 92 ron/persoana in timp ce Brasovul plateste 12 ron.Si Suceava arata mizerabil totusi.Nu avem groapa de gunoi si il ducem la Botosani,Un transport ne costa 1200 ron,parca l-am duce la Paris.Nu avem cinema,teatru,filarmonica.Sraz arata ca dupa bombardament.Asfaltarile pe Stefan cel Mare le-a facut firma puscariasului international vasile Puscasu care a asfaltat si capacele de canal ca inventie.Si atunci despre ce vorbim?
14.1  RE: Pentru CRISTIDEDINVALE trimis de
( 1 apr 2012, 11:18:43
Like!!!!
14.2  RE: Pentru CRISTIDEDINVALE trimis de
( 1 apr 2012, 14:08:52
Lasa capacele de canal pentru ca asta este singurul lucru pe care l-a facut bine. Daca nu ma crezi, nu ai de cat safaci tu slalom cu masina printre ele.
15.   Pe locul trei trimis de
( 1 apr 2012, 12:01:03
Aceasta mascarada nu mai inseala pe nimeni.Sucevenii si Romania au vazut efectele guvernarii portocalii.Gropile si mizeria din Suceava se observa si din satelit.Lungu cu firma clientelara Symetrica le acopera cu pavele asa cum tata Aglaia infinge cristalele Svarovschi in mamaliga aburinda.Pe strada Mitropoliei asa zisul asfalt turnat de Combucovina il iei cu lopata.Pe Stefan cel Mare capacele de canal asfaltate de Vasile Puscasu rad in soare.Ati vazut din ce e facut asfaltul?Din pietris si o mazga neagra infecta.PDL va fi al treilea partid dupa USL si PP DD.
15.1  RE: Pe locul trei trimis de
( 1 apr 2012, 20:06:46
LIKE !
16.   Au gresit ziua "lansarii" trimis de
( 1 apr 2012, 12:08:45
Daca PDL isi lansa mesajul pe 1 aprilie, mai intelegeam. Dar sub titlu scrie clar: 31 martie. Si-au lansat direct echipa "castigatoare". Stiu ei ceva ce noi nu stim? Mai tragem si noi "prostimea" vreun "loz" necastigator la alegerile din toamna, sau PDL este castigator prin decret prezidential, asa cum ne-am obisnuit? In felul asta, se elimina si cheltuielile inutile cu organizarea alegerilor...
17.   ... trimis de
( 1 apr 2012, 14:06:34
Majoritatea participantilor erau angajati din institutiile publice (functionari, profesori, etc) care au fost adusi de catre sefii lor. S-au facut liste cu cei care au indraznit sa nu vina.
18.   Pentru Alexx trimis de
( 1 apr 2012, 15:13:59
Ai glumit sper cu capacele de canal asfaltate:)).In caz ca nu ai glumit aceste capace nu se asfalteaza deoarece in caz de avarie muncitorii trebuie sa le dea la o parte pentru a interveni.Aceste capace se aduc la nivelul asfaltului calculand grosimea ramei si grosimea capacului.Dar pentru asta trebuie ca lucrarile sa le faca o firma de constructii.În 2011, firma Kamer Build Company SRL a lui Vasile Puscasu , au devenit faimoasă în Suceava, când a subcontractat lucrările de asfaltare pentru principala arteră de circulaţie din municipiu. Asta în condiţiile în care în acte, firma are ca obiect principal de activitate comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate.
19.   Pt.Bursucel trimis de
( 1 apr 2012, 19:14:02
Dar locuri noi de munca pe cand?
Ce se mai aude cu fabrica de utilaje de la Humor?Un fas.
20.   Pedele trimis de
( 1 apr 2012, 20:03:27
Referitor la replica primului mesaj - "realizări" :
1.Sănătate - La spitalul judeţean s-a achiziţionat o firmă din cele mai clasice la preţul de 500 mil. lei iar computerul tomograf cumpărat foarte scump tocmai ce s-a defectat.
2.Drumuri - care drumuri ? cel de la Suceava la Bistriţa nu are nici o legătură cu Flutur iar celelalte drumuri judeţene şi comunale se fac cu firme pedeliste la preţuri astronomice.
3. Inundaţii - aici da, putem spune că s-au implicat în raderea pădurilor de pe munţi ceea ce a dus la inundaţii catastrofale.
4.Mai adăugăm din oficiu cap. forţă de muncă şi INM-uri, unde tot meritul conducerii judeţene a pdl este aducerea unor firme străine care au sarcină să liciteze oricat masa lemnoasa pentru a închide firmele autohtone.
5 Şi tot la capitolul păduri trebuie să adăugăm "meritele" fruntaşilor pedelişti la pierderea de către localităţile sucevene a unor mii de ha din pădurile grănicereşti către judeţul vecin.
Aşa că...după atâtea şi multe alte "realizări" nu vă rămâne decât să păziţi oile şi să scrieţi cu ele pe dealuri "DEMISIA".
21.   FELICITARI PENTRU ICONN trimis de
( 1 apr 2012, 20:38:43
Ai sintetizat foarte bine "maretele realizari".O seara frumoasa

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei