Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 mar 2012 - Anul XVII, nr. 76 (4981)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Auto

Trei zile de evenimente pentru lansarea în Suceava a noului Volkswagen up!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Auto Mitric Suceava, unicul distribuitor Volkswagen în judeţul Suceava, a organizat trei zile de evenimente pentru lansarea ultimului model al acestei mărci, „noul up!”. Timp de trei zile, Auto Mitric a organizat întâlniri cu potenţialii clienţi ai noului model Volkswagen, un test drive pentru reprezentanţii presei şi pentru cei interesaţi să testeze „noul up!”, precum şi o caravană „up!” în care mai multe maşini din noul model au circulat pe străzile din Suceava.

Directorul de vânzări al Auto Mitric Suceava, Marius Corduneanu, a ţinut să precizeze că prin noul model, Volkswagen intenţionează să intre într-o zonă de piaţă mai puţin acoperită până în momentul de faţă, „în zona A 0, a clasei mini”. „Iar un exemplu elocvent al acestui lucru este lansarea noului up!. Noul Volkswagen up! este o maşină care deşi pare compactă şi mică pe dinafară, în realitate este o maşină foarte spaţioasă. Noul model este conceput astfel încât să permită utilizarea la maxim a spaţiului interior”, a spus Marius Corduneanu.

El a arătat că portbagajul iniţial de 251 de litri poate să ajungă la aproape 1.000 de litri prin rabatarea scaunelor din spate, iar prin rabatarea totală a scaunului din dreapta faţă, în noul „up!” pot fi încărcate obiecte de până la doi metri lungime.

 

Preţurile pentru „noul up!” pleacă de la 8.300 de euro, TVA inclus

Marius Corduneanu a precizat că un alt avantaj pentru cei care vor achiziţiona „noul up!” este preţul, care pleacă de la aproximativ 8.300 de euro, TVA inclus. De asemenea, el a spus că „noul up!” are un cost de întreţinere extrem de scăzut. „Un preţ mediu pe revizie, care se face la fiecare 15.000 de kilometri sau la un an calendaristic, este undeva între 350 şi 450 de lei, în funcţie de kilometrajul la care se face acea revizie. Mai punând faptul că maşina vine şi cu patru ani de garanţie, veţi vedea că este o ofertă demnă de luat în seamă”, a explicat directorul de vânzări al Auto Mitric Suceava.

„Noul up!” este disponibil în trei nivele de echipare, „Take up!”, „Move up!” şi „High up!”. „Fiecare nivel este din ce în ce mai accesorizat. În acelaşi timp, aceste niveluri de echipare sunt completate de cinci pachete de dotări, care includ dotări mult peste celelalte modele din clasa din care face parte. Pe noul up! veţi găsi sistem de navigaţie, conexiune bluetooh pentru telefon, inclusiv tapiţerie din piele şi jante de aliaj care merg până la incredibila dimensiune de 16 inchi”, a spus Marius Corduneanu.

El a mai precizat că pentru „noul up!” sunt disponibile două variante de motorizări, una de 60 CP şi una de 75 CP, ambele de 999 de centimetri cubi. „Şi pe lângă această simplitate în configurare, maşina are şi un sistem de siguranţă cu totul deosebit. Vine standard cu nu mai puţin de şase airbaguri, cu ABS. Există un pachet care conţine ESP şi un nou sistem introdus de Volkswagen, aşa-numitul city break assistance. Acest sistem face ca maşina să fie capabilă să frâneze automat, până la o viteză de 30 de kilometri la oră, în cazul în care şoferul este neatent, pentru a evita astfel coliziunile din trafic sau pe trecerile de pietoni”, a subliniat Marius Corduneanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei zile de evenimente pentru lansarea în Suceava a noului Volkswagen up!.
 Vizualizări articol: 728 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trei zile de evenimente pentru lansarea în Suceava a noului Volkswagen up!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei