Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 mar 2012 - Anul XVII, nr. 76 (4981)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Moment greu

Soacra preşedintelui Traian Băsescu a murit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Soacra preşedintelui Traian Băsescu a decedat vineri, la ora 17.00, la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, femeia suferind de boli cronice. Aurora Andruşca, în vârstă de 83 de ani, din Suceava, a fost adusă la spitalul din Bucureşti în urma unor complicaţii. Ea a fost internată iniţial la Suceava, cu diagnostic de accident vascular cerebral, iar ulterior a fost transferată în capitală. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă din Bucureşti, doctor Bogdan Popescu, a fost cel care a anunţat decesul mamei Mariei Băsescu.

În Burdujeni sat, cartier al municipiului Suceava, acolo unde soţii Andruşca locuiesc, oamenii erau extrem de afectaţi. Preotul Adrian Pîrlac, paroh la Biserica Sf. Treime, a declarat că ştia de problemele de sănătate ale Aurorei Andruşca. „Atât ea, cât şi soţul ei erau buni enoriaşi. Veneau frecvent la biserică şi se spovedeau de două-trei ori pe an. Pentru biserica noastră este o mare pierdere”, a mărturisit preotul Adrian Pîrlac.

Deocamdată nu s-a stabilit ziua când va fi înmormântată Aurora Andruşca, dar este posibil ca ceremonia funerară să aibă loc marţi, 3 aprilie, iar printre cei care o vor conduce pe ultimul drum să se numere şi preşedintele Traian Băsescu.

Aurora Andruşca era căsătorită cu Gheorghe Andruşca de aproape 60 de ani, iar în cursul anului 2005 cei doi soţi au fost serbaţi la Primăria Suceava, alături de alte 142 de cupluri, cu ocazia aniversării „Nunţii de aur”.

Răsplătiţi la acea vreme de Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, cu flori, o diplomă de fidelitate şi un premiu de 200 de lei, socrii preşedintelui României declarau că se simt “aşa, ca la 86 de primăveri”.

La acea vreme, soţii Andruşca declarau că se simt mândri de fiica lor Maria şi au ţinut să-i transmită urări de bine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Soacra preşedintelui Traian Băsescu a murit.
 Vizualizări articol: 751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Soacra preşedintelui Traian Băsescu a murit3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dumnezeu sa o ierte! trimis de
(31 mar 2012, 11:34:29
Dumnezeu sa o ierte! Cred ca este unicul pacient din Romania de 83 de ani care a fost transportat cu elicopterul la SUB! In general la cei peste 75 de ani nu mai merita "investitia"! Oricum nu mai avea nicio sansa la bolile cronice, boala si varsta ei. Oricum Basescu avut noroc ca nu a privatizat inca servciile medicale, ca de altfel scotea vreo 15.000 - 20.000 Euro din buzunar la cat a costat toata afacerea asta!
2.   D trimis de
(31 mar 2012, 12:46:48
Bine ai zis Casalotule.mare bou Gerula asta,macar acu putea sa se abtina in a cauta noduri,rusine.
3.   Si basescu e la sv trimis de
(31 mar 2012, 12:59:19
basescu e deja la sv.. de la ora 12. intr.un mercedes S class si insotit de 3 bmw seria 5
4.   Comentariu trimis de
(31 mar 2012, 13:08:59
sa vezi cate masini si vip/uri politice se vor perinda zilele aste prin suceava.nu s/a reusit sa se aduca atitea vip/uri la suceava cu toate programele turistice prin care sau cheltuit sute de milioane de euro. alti bani din buget se duc pe ....apa sucevei.cind se fac "calculele macroeconomice finale" se constata ca economia tarii nu a crescut si adio salarii reintregite.
5.   Mda, pt coboratii din Tico de mai sus trimis de
(31 mar 2012, 13:25:55
da cu ce vreti sa vina? daca e presedintele tarii...cu bicicleta? pt un presedinte de tara trebuia cel putin un maibach . mancati si voi ciuperci ca altceva nu aveti.
6.   Mai multa modestie trimis de
(31 mar 2012, 14:13:44
Presedintele tarii,parlamentarii,prefectii, etc sunt simpli functionari publici platiti de noi.Eu as propune sa nu mai aiba aceste privilegii uriase si sa se comporte ca orice bugeta al statului.Adica sa vina la servici cu masina lui si cu benzina lui.Sa nu mai toace banii cu protocoale,achizitii exorbitante.Parlamentul sa-si tina sedintele intr-o sala normala si nu in hurdubaia aia imensa care ne costa milioane de euro intretinerea.
7.   Corect trimis de
(31 mar 2012, 14:37:42
Perfect adevarat ce spui...dar de aceste privilegii ar trebui sa nu se bucure nimeni...indiferent cine e la putere, dar asa e in toate tarile democratice, nu e vina lui Baselu ca Ceausescu a vrut sa fie mai cu motz si sa faca ditamai Casa Poporului. Cel putin Baselu nostru il vad des cu loganul albastru personal....in schimb pe Creen coborand numai din limuzine ... macar de ar sti o boaba de engleza sa le pronunte numele bine.
8.   Pt.radumamii trimis de
(31 mar 2012, 15:00:46
Radumamii treci la somn ca nu ai nici o treaba.
Presedintele tarii, parlamentarii, prefectul nu sunt niste simpli functionari publici ci de rang inalt.
Femeia de la primarie care iti incaseaza taxa de salubritate este un simplu functionar public si nu cred ca ai vazut undeva in lumea asta ca sedintele parlamentului unui tari sa se tina intr-o sala de sport, poate in cort in Papua Guinee.
Doresti asemenea privilegii, candideaza, fa-te parlamentar nu sta in spatele calculatorului si comenta aiurea, ofuscatule! Putina demnitate! Parol!
9.   Demnitate trimis de
(31 mar 2012, 17:35:00
Acesti oameni nu sunt zei pe pamant ci sunt doar niste simpli functionari publici.Tragedia e ca ei nu sunt angajatii nostri ci noi suntem sclavii lor,Nu fac decat sa sifoneze banul public si sa fie placa turnanta intre banul public si structurile mafiote.Vezi cazul Boldea ,vezi cazul Vasile Puscasu care a facut lucrari de asfaltare cu primaria Suceava
10.   .. trimis de
( 1 apr 2012, 19:11:09
Nici macar acum nu puteti sa lasati la o parte "suferintele" pe care vi le provoaca acest presedinte.Trebuie neaparat sa comentati despre el, ba ca vine cu nu stiu ce masina, ba ca se bucura de privilegii.De ce nu candidati voi pentru presedintia tarii ? Sunt sigura ca am duce-o "mult mai bine" . Condoleante sincere familiei, fie ca e familia presedintelui (PDL) fie ca era vorba de altcineva(PSD,PNL,etc). Sa va fie rusine obrazului pentru comentariile care nu au avut legatura cu persoana decedata (Condoleante,alte pareri de rau)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei