Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 mar 2012 - Anul XVII, nr. 76 (4981)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flutur şi-a prezentat „decalogul” viitorului său mandat

Duminică, 1 Aprilie 2012 (16:40:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, şi-a anunţat, sâmbătă, principalele zece obiective pe care le va prezenta alegătorilor pentru a primi votul pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. „Am sintetizat pe scurt cel puţin zece motive, un decalog, din oferta mea. Ele sunt mult mai multe şi aceasta este oferta mea şi a echipei Gheorghe Flutur”, a spus Flutur la Consiliul Judeţean de Coordonare a PD-L Suceava care a avut loc sâmbătă, la Casa de Cultură, în prezenţa a peste 1.300 de democrat-liberali.

Flutur a spus că va cere votul sucevenilor pentru un judeţ cu mai multe locuri de muncă, pentru un judeţ curat, confortabil, sănătos şi bine gospodărit, un judeţ sigur, un judeţ accesibil, un judeţ atractiv, un judeţ al toleranţei etnice, un judeţ dezvoltat echilibrat, un judeţ al parteneriatelor şi un judeţ al bunei cuviinţe. „Sunt convins că nu doar acestea sunt punctele, dar m-am gândit să sintetizez câteva capitole pentru care sucevenii ar trebui să voteze echipa PD-L şi pe Gheorghe Flutur preşedinte al CJ Suceava”, a spus Flutur.

El a adăugat că următorul său mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava va fi axat pe atragerea de investitori, subliniind că acelaşi lucru trebuie să-l facă toţi primarii din judeţ. „Noi trebuie să plecăm după investitori şi nu să-i aşteptăm la primării sau la Consiliul Judeţean. Trebuie să luăm raniţa în spate şi să plecăm după investitori. Iar acesta va fi un deziderat obligatoriu”, a arătat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur şi-a prezentat „decalogul” viitorului său mandat.
 Vizualizări articol: 764 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur şi-a prezentat „decalogul” viitorului său mandat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Decalogul lui Moise trimis de
( 1 apr 2012, 20:35:48
Sa o luam pe puncte :
Suceava e pe penultimul loc in tara ca salar mediu,cu 1030 ron.
Suceava e pe primul loc in topul datornicilor la banci
La capitolul ,,achiziţii", cei mai risipitori edili s-au dovedit a fi, potrivit Curţii de Conturi, cei din Suceava care au irosit 6,6 milioane de lei (1,5 milioane de euro)
Suceava e pe primul loc la plata curateniei,platind la Rosal 92 ron/om fata de Brasov care plateste 12 ron/om
Suceava nu are groapa de gunoi si duce gunoiul hat hat hat departe cu banisori multi muti.
Asa ca eu zic sa se plece cu ranita in spate in razboiul de 100 de ani
2.   Radule mama citeste "decalozul"... trimis de
( 1 apr 2012, 21:46:47
Ceea ce ne spune nenea e pentru alegeri , adica mai pe inteles ce scrie pe ambalajul frumos al cutiei electorale , ce constatasi matale e ceea ce este inauntru ce ne plesneste pe noi peste frunte dupa ce ne intoarcem la ale noastre dupa ziua votarii , in urmatorii 4 ani .
Pai dupa parerea matale crezi ca asa dintr-o data domnul in cauza a avut o revelatie si si-a bibilit un decalog ??? nici pe departe, acest decalog il avea si in campania precedenta numai ca era formulat poate altfel, si uite ce a iesit la 4 ani de decalogat prin balariile neputintei . Ar fi bine sa se implineasca dar e ca la loterie , de aceea spuneam "decaloz"... ceea ce nu ne explica si omite sa ne lamureasca omul nostru este faptul ca toate astea pot exista intrun context politic absolut independent de postura candidatului jucator la aceasta albaneagra cu sperantele bucovinenilor.
3.   Şi realizările ? trimis de
( 3 apr 2012, 12:54:39
Pedeliştii vorbesc doar de viitor : "vom face şi vom drege", uitând că pentru ei viitorul nu sună bine. ...Bla,bla,bla. Dar trecutul nu există ? Unde sunt realizările măreţe ale ultimului cincinal ? Despre acestea nici o vorbă nu suflă.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei