Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mar 2012 - Anul XVII, nr. 73 (4978)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din această săptămână

Strada Nicolae Bălcescu va fi închisă traficului rutier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai circulate străzi din municipiul Suceava, strada Nicolae Bălcescu, va fi închisă traficului auto de săptămâna aceasta.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a cerut constructorilor să demareze mai rapid lucrările de extindere şi modernizare a străzii, dar şi a sensului giratoriu din capătul acesteia, dinspre bulevardul principal, pentru a fi evitată perioada de vară, când oraşul este mult mai aglomerat.

Deşi în proiectul iniţial de modernizare a zonei centrale, strada Nicolae Bălcescu urma să devină sens unic, primarul Ion Lungu s-a opus acestei idei şi a cerut proiectanţilor să vină cu soluţii, astfel încât să se poată circula pe ambele sensuri.

Una dintre soluţiile propuse se referă la lărgirea străzii Nicolae Bălcescu, prin reducerea trotuarului, în special pe porţiunea din dreptul parcării subterane nr. 1.

Detalii referitoare la închiderea străzii şi lucrările care vor fi efectuate urmează să fie comunicate cât de curând, după consultarea Poliţiei Rutiere şi a specialiştilor care se ocupă de proiectul de realizare a parcărilor subterane.

“Lucrările de modernizare a străzii şi a sensului giratoriu de la intersecţia cu bulevardul Ana Ipătescu trebuie demarate cât mai rapid, altfel riscăm să ne prindă lucrările în perioada de vară, când vin <italienii> acasă. Intenţia noastră este să le finalizăm până pe 15 mai”, a declarat edilul sucevean.

Sensul giratoriu din dreptul restaurantului McDonalds urmează să faciliteze accesul autoturismelor la parcarea subterană nr. 1, care ar putea fi dată în folosinţă din această toamnă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Strada Nicolae Bălcescu va fi închisă traficului rutier.
 Vizualizări articol: 746 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 5 voturi
Strada Nicolae Bălcescu va fi închisă traficului rutier3.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei