Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 mar 2012 - Anul XVII, nr. 54 (4959)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Rechizitoriu

La judecată, după ce a lovit doi agenţi şi a distrus un birou chiar în sediul Poliţiei Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Individul care a atacat doi agenţi de poliţie şi a distrus un birou chiar în sediul Poliţiei municipiului Suceava a fost trimis în judecată, în cursul zilei de ieri, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Ioan Daniel Bidalah, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Suceava, a fost dat pe mâna judecătorilor pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi distrugere.

Faptele pentru care va ajunge din arestul poliţiei în boxa acuzaţilor s-au petrecut luna trecută, pe data de 8 februarie, când Bidalah, susţin anchetatorii, a fost reţinut de poliţişti după ce a furat caseta luminoasă de pe un autoturism taxi şi l-a bătut pe taximetrist pentru că a avut „tupeul” să i-o ceară înapoi.

Întreg scandalul a pornit, explică oamenii legii, de la faptul că Bidalah, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, i-a cerut şoferului de taxi 10 lei, iar acesta l-a refuzat, moment în care inculpatul l-a înjurat, l-a ameninţat şi l-a lovit, după care i-a smuls caseta luminoasă cu inscripţia taxi de pe maşină.

O patrulă de poliţie a observat victima plină de sânge şi l-a reţinut pe agresor, ducându-l la sediul poliţiei municipale.

Aici, Bidalah s-a dat în stambă. I-a înjurat pe poliţişti şi l-a lovit pe unul dintre agenţii de la Investigaţii Criminale cu pumnul. Poliţistul s-a ferit şi a fost lovit în umăr.

Cinci poliţişti l-au imobilizat pe scandalagiu, se arată în rechizitoriul procurorilor, însă într-un moment de neatenţie al oamenilor legii, Bidalah a lovit din nou, de data aceasta cu capul în zona feţei pe un alt agent. Inculpatul a distrus şi un birou de pe holul poliţiei, lovindu-l cu piciorul.

A doua zi, Ioan Daniel Bidalah a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

 

Bidalah, un client mai vechi al poliţiştilor

În acelaşi dosar înaintat ieri instanţei de judecată, Ioan Daniel Bidalah va fi judecat şi pentru că a ameninţat un tânăr care câştigase o sumă de bani într-o sală de jocuri din municipiul Suceava şi i-a luat 20 de lei, „comision” de câştig.

Bidalah este un client mai vechi al oamenilor legii, fiind judecat şi într-un dosar de tâlhărie, după ce la sfârşitul lui 2009, susţin procurorii, alături de alţi patru complici, a jefuit cu un pistol de jucărie, un contrabandist de ţigări, pe care l-a atras într-o capcană şi i-a furat marfă în valoare de aproape 7.000 de lei.

Tânărul în vârstă de 25 de ani este inculpat şi într-un dosar instrumentat de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava, fiind acuzat că a făcut parte dintr-o grupare de hoţi care acţiona în perioada 2003-2004 pe teritoriul Germaniei şi Austriei. 

Aceeaşi grupare, susţin procurorii DIICOT Suceava, se ocupa şi cu înşelăciuni. Victimele au fost şoferi de microbuze care făceau transporturi de persoane în străinătate, de la care Bidalah şi restul membrilor luau cu împrumut sume în valută, chipurile, pentru a le arăta la vamă, după care, înainte de a ieşi din ţară, sub fel de fel de pretexte, coborau din maşinile păgubiţilor şi se făceau nevăzuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La judecată, după ce a lovit doi agenţi şi a distrus un birou chiar în sediul Poliţiei Suceava.
 Vizualizări articol: 982 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
La judecată, după ce a lovit doi agenţi şi a distrus un birou chiar în sediul Poliţiei Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
( 6 mar 2012, 11:33:54
Un soricel ce isi doreste a fi sobolan!as vrea sa fac eu reabilitare cu el!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei