Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 feb 2012 - Anul XVII, nr. 42 (4947)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Suceava

Trei maşini avariate grav de zăpada căzută de pe o mansardă în construcţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei autoturisme au fost grav avariate de zăpada căzută de pe o mansardă în construcţie, incidentul petrecându-se duminică după-amiază în municipiul Suceava, peste drum de Colegiul Naţional de Informatică.

Un munte de zăpadă s-a prăvălit de pe blocul E 56A de pe strada Zorilor, numărul 20. Ce a rămas în urmă nu este deloc plăcut pentru trei dintre locatarii blocului. Maşinile lor, un autoturism Matiz, o Dacie Logan şi un Peugeot au fost avariate extrem de serios. În cazul maşinilor Matiz şi Peugeot, cupolele au fost distruse iremediabil, cu tot cu parbrize, în timp ce la Logan au fost distruse capota şi parbrizul.

L-am contactat ieri, telefonic, pe Gelu Bălinişteanu, proprietarul Daciei Logan. Pe bună dreptate, bărbatul era revoltat de ce i s-a întâmplat şi se întreba cine îi va suporta pagubele.

„Poliţia mi-a eliberat o dovadă a avariei, însă mai departe nu ştiu cui să mă adresez. La blocul nostru se construieşte o mansardă, însă cel care a obţinut autorizaţia a abandonat lucrarea de mai multă vreme, bineînţeles fără a lua nici o măsură, să monteze parazăpezi de exemplu”, ne-a declarat bărbatul. El a precizat că piesele originale distruse ale Loganului său, parbrizul şi capota faţă, au un preţ de aproximativ 2.750 de lei.

Un alt păgubit, Gheorghe Stoler, proprietarul maşinii Peugeot, ne-a declarat că cel mai probabil va deschide o acţiune în instanţă pentru recuperarea prejudiciului de câteva mii de euro. Cel care a început lucrarea nu s-a arătat însă niciodată în zonă şi, din ce ştiu locatarii, ar fi plecat de mai multă vreme în Irlanda, abandonând definitiv lucrarea. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei maşini avariate grav de zăpada căzută de pe o mansardă în construcţie.
 Vizualizări articol: 673 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Trei maşini avariate grav de zăpada căzută de pe o mansardă în construcţie5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Daca nu casti ochii... trimis de
(21 feb 2012, 21:33:53
Si eu locuiesc la 2 blocuri mai in vale. Dar de fiecare data casc ochii...Nu casti ochii, casti punga. Mai sunt nenumarate capcane, turturi....iarna inca nu s-a terminat. La blocul mai din vale, turturii atarnau chiar deasupra farmaciei.....noroc ca s-a mai incalzit....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei