Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 nov 2011 - Anul XVI, nr. 273 (4871)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Administraţie

Un milion de euro pentru judeţul Suceava, la rectificarea bugetului de stat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judeţului Suceava îi va fi alocată suma de un milion de euro, în urma rectificării bugetare operate în cea mai recentă şedinţă de Guvern. Anunţul a fost făcut de şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur. El a afirmat că banii vor fi folosiţi pentru încheierea lucrărilor de reabilitare a unor drumuri şi a unor investiţii în sistemele de apă şi canalizare.

Flutur a declarat că „În urma rectificărilor bugetare, din calculele noastre, pe OUG 7 şi pe HG 577, în judeţul Suceava vor mai intra circa un milion de euro pentru apă, canalizare şi asfaltare de drumuri. Este vorba de lucrări pe ultima sută de metri. Sunt foarte multe comune care au asemenea investiţii în curs. Noi ne concentrăm pe cele care îşi pot finaliza aceste lucrări în lunile noiembrie şi decembrie. Important este că efortul Guvernului pentru alocarea de resurse continuă şi asta pentru noi este foarte important, pentru că dorim să finalizăm cât mai multe lucrări şi la anul să începem alte lucrări importante. Chiar dacă e criză şi e un buget de austeritate, politica de investiţii în România şi în judeţul Suceava în ceea ce priveşte banii guvernamentali continuă”, a spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un milion de euro pentru judeţul Suceava, la rectificarea bugetului de stat.
 Vizualizări articol: 719 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un milion de euro pentru judeţul Suceava, la rectificarea bugetului de stat5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dj178f trimis de
(18 nov 2011, 13:11:01
Dl Flutur ,locuitorii din satul Maneuti asteapta sa va onorati proisiunea facuta in 2009 privind asfaltarea DJ178F.Va reamintim ca au mai ramas de asfaltat doar 2,5km.
2.   INTERPELARE trimis de
(18 nov 2011, 13:40:38
D-LE FLUTUR,ASTAZI,GUBERNA TURISTICA,CULTURAL-DISTRACTIVA SI HAIOASA C-LUNG,,BENEFICIAZA" DIN NOU [A CATA OARA?],DE O AVARIE LA RETEAUA DE ,,APA POTABILA",LUCRARE ,,FAURITA",PRIN TURBULENTUL PROGRAM SAMTID.
CE AR FI DACA ATI ,,FAURI" O NOUA ADUCTIUNE,PRIN PROGRAMUL ISPA?POATE DE ACEASTA DATA ,VETI REUSI ,SI VOM AVEA SI NOI NOROC.
UN WEEKEND PLACUT!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei