Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 nov 2011 - Anul XVI, nr. 273 (4871)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune în forţă

Contrabandişti de ţigări prinşi cu 13 focuri de armă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru prinderea indivizilor care se ocupă cu contrabanda de ţigări oamenii legii au ajuns să folosească inclusiv mitraliera. S-a întâmplat în seara zilei de 16 noiembrie, la Izvoarele Sucevei, unde poliţiştii de frontieră au tras 11 focuri de mitralieră şi două de pistol pentru a pune mâna pe câţiva indivizi care au introdus din Ucraina în România aproape 4.500 de pachete de ţigări de contrabandă.

Indivizii erau monitorizaţi de mai multe zile, iar miercuri seară au fost luaţi ca din oală. Chiar şi aşa, terenul accidentat şi pădurea le-au permis celor care cărau ţigările să scape din mâinile oamenilor legii. Din tot grupul a fost prins doar unul dintre cărăuşi, alţi doi fiind depistaţi după aproximativ două ore. În baza datelor adunate, poliţiştii de frontieră au ajuns şi la celelalte persoane implicate în transportul de ţigări de contrabandă din Ucraina. Toate persoanele, respectiv Constantin V., de 20 de ani, Mihai D., de 26 de ani, Nicolai C., de 25 de ani, Traian Z., de 30 de ani, Filaret P., de 21 de ani, şi Silvestru R., de 26 de ani, sunt din Izvoarele Sucevei.

Într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Suceava se precizează că „Persoanele în cauză au fost somate verbal de lucrătorii noştri, însă au ignorat avertismentul şi au încercat să fugă profitând de zona împădurită şi greu accesibilă. Poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind trase 13 focuri de armă în plan vertical, două cu pistolul Carpaţi şi 11 cu pistolul mitralieră. În zona unde au fost reţinuţi contrabandiştii s-au descoperit cinci colete voluminoase, care conţineau 4.440 de pachete de ţigări marca Viceroy de provenienţă ucraineană”.   

Ţigările, în valoare de peste 35.000 de lei, au fost reţinute în vederea confiscării, iar persoanele în cauză sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  contrabandă în formă agravantă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contrabandişti de ţigări prinşi cu 13 focuri de armă.
 Vizualizări articol: 838 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Contrabandişti de ţigări prinşi cu 13 focuri de armă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine Poltiei de frontiera trimis de
(18 nov 2011, 14:21:35
politia este mai implicata in contrabanda decat populatia civila,mai toarna si ei cate un pustan de 16-20 ani drept exemplu,apoi in legatura cu aia mari de la directie ,le aranjeaza traseul cu timpi de trecere ,plus traseul rutier pana la destinatie,iar apoi merg la deal sa adune (eurasi).
1.1  RE: Rusine Poltiei de frontiera trimis de
(18 nov 2011, 20:07:07
Daca ai date despre astfel de nelegiuiri si esti o persoana care vrei sa fie bine in tara demasca-I pe cei implicati. Nu crezi ca-i mai bine asa decat sa comentezi fara a avea un rezultat?
2.   Pt.georgel trimis de
(18 nov 2011, 18:47:24
esti si tu implicat ? de unde stii asa de bine ce se intampla acolo. sau faci si tu parte din gasca pustanilor de 16-20 ani si esti suparat ca va captureaza cate pe unul ? bravo politistilor de frontiera dupa atatea cautari iata si izbanda.
2.1  RE: Pt.georgel trimis de
(18 nov 2011, 20:51:23
de unde stiu? asta e cea mai tare intrebare,tu ori nu esti din zona ori esti si tu un pulitist din ala care are legaturi cu asa zisi contrabandisti,ca in fond ei sunt doar slugile politistilor si contrabandisti sunt politisti,ca fara implicarea lor nu sar putea face contrabanda.Daca ai fi din zona ai sti ,este usor de observat ca contrabandisti nu au nici un loc de munca,nu au nici un venit ,dar sunt plini de bani,de masini luxsoase si case imense,eu stiu ca daca se vrea atunci se poate,dar aici nu se vrea,cine nu stie de COPILU,de unde are bani ptr casa aia care o face?sau TARITA nepotul lui CUSU si alti cum ar fi CULICUL,GJ,LEART ,toti sunt fara servici sau alte venituri ,dar toti construiesc de parca ar fi mari afaceristi.traiasca DIICOT si pulitia de frontiera
3.   Dreptate ai georgel trimis de
(18 nov 2011, 21:22:12
dreptate ai georgel ,sunt din zona si stie toata lumea ca aia care nu au colaborat cu politia au ajuns chiar la puscarie,alde ZAHARIA,GHETAU sau BABARAINA, iar aia care lucreaza inpreuna cu politia sunt prosperi CIRCIU DOREL,DUMITRESCU GHEORGHE,astia sunt colaboratori politiei,de ce nu se sezizeaza DIICOT?sau dl CAZACU a surzit sau a orbit?
4.   Pt.georgel si albinet trimis de
(19 nov 2011, 17:46:23
daca esti din zona ar trebui sa fii putin mai atent nu toti politistii au vile cum le numesti tu ,bani si masini luxoase sunt si politisti care isi fac meseria
si isi duc traiul de azi pe maine nu poti sa iti dai cu parerea daca nu cunosti. pustanii cum ii numesti tu au vile si masini luxoase si sunt plini de bani si nu muncesc nicaieri si nu au nici afaceri .ti se pare corect?orice fapta ilegala ,facuta de oricine ,indiferent ce este politist sau civil,iese la iveala mai devreme sau mai tarziu asteapta si o sa vezi .
5.   Pt toti trimis de
(20 nov 2011, 09:21:28
Aveti dreptate, toti fac in legatura cu pol. de fro. pol.rutiera si DICOT.Dom.Parasca si Cuzencu nu vad cand se trec de la 200 in sus,ei prind cu 10-20 de baxuri. Cred ca-i stiti si pe ceilalti. Orce baba daca este intrebata poate numi macar 200 de contrabandisti,numai politia si cei de la DICOT nu stiu nimic , nu vad nimic. Cum poti sa anunti ceva daca ei te cauta tot pe tine sa vada dece ai anuntat!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei