Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 nov 2011 - Anul XVI, nr. 273 (4871)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Îngrijire precară

Fetiţa de trei ani ajunsă la spital pentru că ar fi fost violată va fi dată în plasament

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fetiţa în vârstă de trei ani şi jumătate ajunsă la Spitalul Judeţean Suceava cu leziuni în zona organelor genitale, leziuni care, susţine mama sa, ar fi fost provocate în urma unei agresiuni sexuale, va fi dată în plasament. Asta au hotărât specialiştii de la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Suceava, în urma anchetei demarate ieri în acest caz, concluzia fiind că femeia nu are posibilităţi să-şi întreţină corespunzător cei doi copii, fiica de trei ani şi jumătate şi sora sa de doar şase luni de zile.

Reamintim că miercuri după-amiază, Ancuţa I., din Berchişeşti, s-a prezentat la Urgenţele Spitalului Judeţean Suceava cu fiica sa de trei ani şi jumătate, aceasta având o hemoragie în zona organelor genitale. Micuţa a ajuns în secţia de Ginecologie, cu zgârieturi şi o leziune ce a necesitat două copci.

Mama a relatat poliţiei că şi-a lăsat fiica mai mare în grija cumnatei sale, din Păltinoasa, mamă a mai multor copii. Unul din fiii acesteia, un băieţel de şapte ani, ar fi agreat-o sexual pe micuţă, conform declaraţiilor mamei.

Cum este vorba de acuzaţii grave, ancheta a fost preluată de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale al Poliţiei, care s-au deplasat imediat la Berchişeşti. Totodată, micuţa a fost examinată şi de un medic legist.

Medicii şi anchetatorii nu s-au pronunţat clar dacă leziunile dinzona anusului şi a organelor genitale sunt produse prin agresiune sexuală, însă deocamdată nu sunt indicii că fapta s-ar confirma. Surse judiciare au precizat că mai probabilă este varianta unei leziuni accidentale, mai exact micuţa să se fi lovit în urma unei căzături. Conform anchetei celor de la Protecţia Copilului, tatăl celor două micuţe, cu care Ancuţa I. a avut o relaţie de concubinaj, a decedat urmă cu câteva luni de zile. Femeia, au mai constatat cei de la Protecţia Copilului, nu le poate oferi celor două fiice condiţii optime de trai, dovadă în acest sens fiind şi că a lăsat-o pe fata de trei ani şi jumătate în grija unei rude care are şi ea şase copii minori.

În cele din urmă, psihologii au convins-o pe femeie să accepte să-şi dea copiii în plasament, cel puţin pentru o perioadă de timp. Atât fetiţa care a ajuns la spital, cât şi sora ei mai mică vor ajunge în plasament chiar de astăzi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fetiţa de trei ani ajunsă la spital pentru că ar fi fost violată va fi dată în plasament.
 Vizualizări articol: 731 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Fetiţa de trei ani ajunsă la spital pentru că ar fi fost violată va fi dată în plasament1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei