Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 nov 2011 - Anul XVI, nr. 273 (4871)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


O victorie greu digerabilă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ca nuca-n perete această victorie a naţionalei, parcă anume ca să ne mai minţim un pic. Şi, evident, ca să mai prindă Piţurcă glas, ba chiar să scoată iar la înaintare prostia aia sinistră cu turneul final reuşit, dar după care a fost, săracul de el, criticat! Dar şi dacă-i cântăm în strună tot aiurea iese. Păi ăl mai şmecher tricolor în dubla asta cine a fost? Evident, Torje. Păi şi ce dădea pe gură zeul babaroaselor înainte de acţiunea asta? Cică Torje mai are mult, mult (repetiţia îi aparţine) până să ajungă la nivelul titularilor din naţionala României. Cred că nu mă poate contrazice nimeni, Cociş este un titular fix la naţională. Deci are dreptate domnu Piţi, e cât se poate de clar. Estimez vreo 20 de ani până când Torje va ajunge la nivel cu Cociş cel de acum! În fine, haideţi să-l mai lăsăm pe Piţurcă în plata domnului Mircea Sandu şi să ne bucurăm că în sfârşit a explodat Tănase. La următoarele convocări nu va mai avea nici o scuză, va veni gata explodat.

Rezultatele mincinoase se păstrează şi la barajele pentru europene. Cine a văzut victoria Cehiei în Muntenegru ştie la ce mă refer. Cehii au scăpat fără gol primit pentru că adversarii lor au fost de o naivitate înduioşătoare, în ambele manşe. Aproape sigur Cehia va fi echipa de bătut la vară, în grupa din care va face parte. Mai la vest, portughezii i-au călcat aparent în picioare pe bosniaci. Scorul de 6-2 este neînchipuit de sever faţă de cum au decurs lucrurile în teren. În timp ce Dzeko rata din poziţii simple, lusitanilor le-au intrat vreo trei şuturi de autor, imparabile, iar desprinderea au reuşit-o cu om în plus. Mi-am adus aminte de acea hemoragie de goluri de la ultimul mondial, când Portugalia i-a trimis la reeducare pe şantierele patriei pe bieţii nord-coreeni, 7-0, pentru ca în rest să nu mai dea gol tot turneul, adică în alte trei meciuri!

Acestea fiind zise, 2011 s-a încheiat pentru fotbalul inter-ţări şi bine că s-a încheiat. Va mai fi doar tragerea la sorţi ale grupelor din Polonia şi Ucraina, la care cu greu ne vom putea stăpâni emoţiile...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O victorie greu digerabilă.
 Vizualizări articol: 883 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
O victorie greu digerabilă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei