Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 oct 2011 - Anul XVI, nr. 252 (4850)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sistematizare rutieră

Un nou sens giratoriu va fi amenajat pe strada Mitropoliei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de modernizare a străzii Mitropoliei, care reprezintă o poartă de intrare în municipiul Suceava, dinspre Ipoteşti şi Bosanci, vor deveni prioritatea numărul unu pentru firmele care se ocupă de modernizarea străzilor.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că în următoarele săptămâni, echipele care se ocupă de asfaltarea bulevardului principal vor fi direcţionate spre strada Mitropoliei, astfel încât aceasta să fie finalizată înainte de venirea iernii.

Astfel, strada Mitropoliei nu doar că va fi lărgită de la două la trei benzi de circulaţie, ci vor apărea mai multe modificări de sistematizare rutieră, precum un sens giratoriu şi o bandă de stocare pe care şoferii să aibă liber la dreapta.

Noul sens giratoriu, de dimensiuni medii, va fi amenajat la intersecţia străzilor Mitropoliei cu strada Ion Vodă Viteazul, care duce spre Mănăstirea Sf. Ioan cel Nou.

Săpăturile pentru amenajarea celei de-a treia benzi de circulaţie au fost deja finalizate şi s-a turnat şi stratul de susţinere, din balast, încât, la finalul lucrării, şoferii care vin dinspre Ipoteşti vor avea două benzi de acces spre oraş, iar cei care vor să iasă din oraş vor dispune de o bandă, ca acum.

În plus, pentru a descongestiona traficul rutier din această zonă, unde mereu se formează ample cozi de maşini la semafoare, vor mai fi lărgite şi lateralele bulevardului principal, astfel încât, pe lângă cele două benzi de circulaţie care vin din vale, şoferii vor mai avea şi o bandă de stocare, ce le va permite virarea liberă la dreapta.

Lucrarea de modernizare a străzii Mitropoliei face parte dintr-un proiect mai amplu realizat de Primăria Suceava, ce include lucrări de reparaţii şi modernizare pe 14 străzi, finanţarea fiind asigurată în mare parte din fonduri europene nerambursabile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un nou sens giratoriu va fi amenajat pe strada Mitropoliei.
 Vizualizări articol: 873 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 9 voturi
Un nou sens giratoriu va fi amenajat pe strada Mitropoliei3.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Spaga la PDL? trimis de
(25 oct 2011, 11:28:54
Acolo circula maxim 20 masini/zi. De ce trebvuie sens giratoriu nou? E clar. Sa se mai spele niste banuti ca se apropie campania electorala.
1.1  RE: Spaga la PDL? trimis de
(25 oct 2011, 11:41:02
Am senzația că zona ți-e complet necunoscută, ori n-ai mai fost demult pe acolo. Mai du-te la Mănăstierea Sf Ioan mai ales în zi de sărbătoare. Dacă ești ortodoxă ia și te închină, dacă nu, numără mașinile care trec pe acolo. Oricum ar fi, ieși în câștig. Și nu, nu sunt PDL-istă, doar o cetățeană care mai circulă cu mașina.
2.   ... trimis de
(25 oct 2011, 12:07:21
Pe cand un sens giratoriu acolo unde ar fi cu adevarat nevoie...de exemplu la intrarea pe strada pictor serban rusu arbore(noile anl-uri din spatele omv-ului de langa metro). Adevarate jonglerii trebuie sa faci ca sa poti intra pe acea strada fara sa incurci circulatia sau mai rau, fara sa faci vreun accident
3.   ... trimis de
(25 oct 2011, 12:10:38
Pe cand un sens giratoriu acolo unde ar fi cu adevarat nevoie...de exemplu la intrarea pe strada pictor serban rusu arbore(noile anl-uri din spatele omv-ului de langa metro). Adevarate jonglerii trebuie sa faci ca sa poti intra pe acea strada fara sa incurci circulatia sau mai rau, fara sa faci vreun accident
4.   Comentariu trimis de
(25 oct 2011, 12:15:30
Sa speram ca nu va fi tot o "mizerie" ca giratoriul de langa Orange , care prin imensitatea !!! lui mai mult incurca circulatia decat o ajuta.
5.   Comentariu trimis de
(25 oct 2011, 13:26:43
I-as propune domnului primar sa puna un sengeratoriu sau un semafor la intersectia strBistrita cu Bulevardul 1dec,1918,deoarece multe accidente se mai intampla aici.
6.   Comentariu trimis de
(25 oct 2011, 15:04:09
Ar fi necesar un sens giratoriu si la intersectia de la primarie si stadion si inca unul la Nordic ! Semaforizarile de-acolo nu mai fac fata! E cumplit si pentru masini, dar si pentru pietoni.
7.   Ba zarazara boluea trimis de
(25 oct 2011, 19:07:57
in timpul verii din iulie si pana in septembrie care au vacanta mai multa din strainatate si mai ales sa vina toti acasa se face coada pana la bradet....mai bine as zice zaraharazar nume de marokin sa mai circuli pe strada si tu mai prin oras si dupaia postezi comentarii.......nu sti cei cu tine,,,,citat inkis cu tine....(ar mai trebui inlocuit un sens giratoriu cu semaforul de mai sus care face numai trafic..mai ales pt cei care vin dinspre mec....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei