Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 oct 2011 - Anul XVI, nr. 252 (4850)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bilanţ

Aproape 260.000 de suceveni au fost recenzaţi în cadrul recensământului populaţiei şi locuinţelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 260.000 de suceveni şi 96.153 de locuinţe au fost recenzate până în prezent în judeţul Suceava în cadrul recensământului de anul acesta. Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Suceava, Monica Tataru, la nivelul judeţului se estimează că vor fi recenzate 285.251 de locuinţe.

„De la debutul recensământului, în judeţul Suceava au fost recenzate 96.153 locuinţe şi 257.682 de persoane, ceea ce reprezintă 33,71% din total. Media numărului de persoane pentru fiecare locuinţă recenzată la nivelul judeţului Suceava este până în prezent de 2,68”, a spus Monica Tataru. Ea a precizat că până în prezent 70 de recenzori au fost înlocuiţi.

Tataru a arătat că recensământul este mai avansat în comuna Arbore, unde au fost recenzate 1.391 locuinţe, reprezentând  51,79% din total. Cel mai scăzut nivel de culegere a datelor se înregistrează în comuna Suceviţa, unde s-au recenzat până în prezent 300 locuinţe, adică 14,66%.

Monica Tataru a mai adăugat că la serviciile de permanenţă din cele 114 de primării din judeţ, precum şi la Instituţia Prefectului judeţului Suceava au fost înregistrate 255 de apeluri telefonice, prin care s-au solicitat informaţii despre recenzori, datele de contact ale acestora sau informaţii cu privire la programările pentru recenzare.

„Până în prezent, la nivelul judeţului Suceava nu au fost semnalate evenimente deosebite, fapt pentru care prefectul judeţului Suceava, Sorin Arcadie Popescu, apreciază solicitudinea cu care populaţia a răspuns până acum. De asemenea, solicităm ca toţi factorii implicaţi să realizeze toate etapele necesare, astfel ca la data de 31 octombrie 2011 să încheiem campania de culegere a datelor”, a mai spus Monica Tataru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 260.000 de suceveni au fost recenzaţi în cadrul recensământului populaţiei şi locuinţelor.
 Vizualizări articol: 1242 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Aproape 260.000 de suceveni au fost recenzaţi în cadrul recensământului populaţiei şi locuinţelor4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei