Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 oct 2011 - Anul XVI, nr. 252 (4850)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Comerţ civilizat

Modernizări la piaţa agroalimentară din Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Piaţa agroalimentară din municipiul Rădăuţi a suferit un proces de cosmetizare, în sensul că, recent acolo au fost finalizate unele modernizări. După ce anul trecut a fost schimbat acoperişul acesteia cu material de calitate, pentru că vara era foarte cald, iar iarna foarte rece, anul acesta a venit rândul pardoselii din incintă, mai exact pe întreaga suprafaţă a spaţiului comercial a fost turnată o răşină sintetică, cu calităţi de izolant termic, care dă o notă de modernism pieţei, şi au fost instalate o serie de panouri care restricţionează sau delimitează anumite zone.

Gabriel Bujor, administratorul pieţei agroalimentare Rădăuţi, a declarat: „Cred că am făcut încă un pas spre modernizarea pieţei agroalimentare, spre un comerţ mai civilizat. Am turnat pe întreaga suprafaţă a pieţei un strat, un covor de răşini sintetice, care în afara faptului că este un bun izolant termic, iar atât comercianţii, cât şi cumpărătorii vor fi feriţi de frig la picioare, se întreţine mult mai uşor. Am mai achiziţionat o serie de panouri pentru delimitarea zonelor în care vând producătorii agricoli şi societăţile comerciale, dar şi panouri pentru restricţionarea unor activităţi în zona pieţei”.

 

Olărean: În Bucovina, orice gospodar care îşi renovează casa invită preoţii pentru a face o slujbă de binecuvântare

La festivitatea organizată la finele săptămânii trecute, festivitate prin care a fost sfinţit spaţiul modernizat, a fost prezent şi Aurel Olărean, primarul municipiului Rădăuţi.

„Ne-am întâlnit aici, şi îmi pare bine că mai mult de 99% din cei prezenţi sunt producători agricoli, să sfinţim modernizările pe care le-am făcut în piaţa agroalimentară, pentru că la noi, în Bucovina, orice gospodar care îşi renovează casa invită preoţii pentru a face o slujbă de binecuvântare. De aceea am chemat preoţii să alunge spiritele rele, dacă au fost, şi să vă binecuvânteze pentru o vânzare bună, atât pentru dumneavoastră, cât şi pentru cumpărătorii produselor dumneavoastră. Am fost în permanenţă în piaţa rădăuţeană pentru a vedea cum se desfăşoară comerţul aici, dacă sunt probleme şi de ce natură şi cred că de acum vă veţi desfăşura activitatea în condiţii mult mai bune. Am discutat cu şeful pieţei şi ştie că pot fi apelat pentru orice problemă, orice neajuns, oricum îl voi verifica în permanenţă. Şeful pieţei ştie că trebuie să fie permanent între comercianţi, în acelaşi timp să vegheze la siguranţa cumpărăturilor pe care le fac localnicii şi la modul cum sunt păstrate modernizările pe care le-am făcut. Doresc să vă urez multă sănătate dumneavoastră, comercianţilor, şi Dumnezeu să vă ajute în ceea ce faceţi!”, a afirmat primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Modernizări la piaţa agroalimentară din Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1625 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Modernizări la piaţa agroalimentară din Rădăuţi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Modernizare? trimis de
(25 oct 2011, 17:13:56
Dl e primar daca doriti cu adevarat sa modernizati piata agroalimentara si implicit parte din centrul Radautilor va dau urmatoarele sfaturi garantate sa va creasca popularitatea si sun convins ca 99 la suta din cetateni vor fi de acord cu mine:
1. scoateti mafia tiganeasca din piata, si restu mafiotilor tigani care stau in fata postei si vand parfumuri si alte alea.
2.nu se poate ca in centrul orasului sa se auda la maxim manele, faceti ceva cu comerciantii de casete de la general ca dau o nota de satra la acea zona.
3.faceti ceva cu cersetorii, nu e necesar sa spun ce deserviciu fac orasului, oamenilor si vizitatorilor.

3 puncte care se pot realiza usor si veti avea recunostinta maxima a cetatenilor.
2.   Sigur... trimis de
(25 oct 2011, 20:56:57
doar nu o sa renunte la o sursa de venit nu tocmai curat.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei