Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 oct 2011 - Anul XVI, nr. 252 (4850)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În prag de iarnă

Asfaltarea bulevardului principal al Sucevei intră pe ultima sută de metri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Constructorii care se ocupă de modernizarea a 14 străzi din municipiul Suceava, în baza contractului semnat cu municipalitatea, se pregătesc de asfaltarea ultimei porţiuni a bulevardului principal de care se mai ocupă anul acesta.

Aceştia au frezat deja o parte din porţiunea de bulevard cuprinsă între intersecţia cu strada Mitropoliei şi intersecţia cu strada Nicolae Bălcescu, deşi săptămâna trecută conducerea Primăriei Suceava spunea că va opri lucrările când utilajele ajung în zona Parcului Central.

“Vremea ne-a permis să avansăm mai mult decât credeam, încât s-a lucrat şi pe porţiunea de după intersecţia cu strada Mitropoliei, acest lucru fiind solicitat şi de constructori. Facem şi această ultimă porţiune de stradă, după care ne oprim, pentru că iarna nu se va mai lăsa mult aşteptată”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Practic, utilajele de frezat vor decapa vechiul strat de asfalt până în zona McDonald‘s, după care porţiunea aceasta va fi asfaltată, iar lucrările de modernizare a bulevardului principal vor continua anul viitor, cu Calea Unirii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asfaltarea bulevardului principal al Sucevei intră pe ultima sută de metri.
 Vizualizări articol: 2121 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Asfaltarea bulevardului principal al Sucevei intră pe ultima sută de metri3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(25 oct 2011, 12:22:27
Daca nu se pune stratul de uzura peste gluma de asfalt care s-a turnat am o banuiala ca la primavara il vor aduna cu farasul. Poate din fondurile pentru asfaltari vor ramane 2 lei ca sa traga si niste dungi provizorii pe locul trecerilor de pietoni,ca in ultimul timp trecutul strazii a devenit sport extrem mai ales ca nu toti soferii sunt suceveni !!!
2.   Bis comentariu TORRA trimis de
(25 oct 2011, 21:07:18
asa este, asfaltul pus este de toata jena. In plus de asta daca urmariti linia asfaltului pe marginea bordurilor este precum valurile Dunarii. Apropo de borduri. De ce trebuiau unele noi? Din cate am vazut cele vechi erau foarte bune.......aaaa...nu erau fabricate de S.....ca. De aia nu erau bune. Apropo stiti ca firma care a asfaltat este infiintata de vreo 6 luni (probail cand s-a prins pontul despre aceasta lucrare). Mama ei de campanie electorala care se apropie.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei