Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 oct 2011 - Anul XVI, nr. 252 (4850)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Moment festiv

Federaţia Patronală a IMM-urilor sucevene a aniversat 20 de ani de activitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Federaţia Patronală a IMM-urilor din judeţul Suceava a aniversat, la sfârşitul săptămânii, trecute 20 de ani activitate. Pentru a marca acest moment, Federaţia a organizat, la restaurantul „Zimbru”, Forumul IMM Suceava 2011 cu tema  “20 de ani de existenţă, rezistenţă, succese şi insuccese, dezvoltate şi demolare a mediului de afaceri din Întreprinderile Mici şi Mijlocii”, eveniment la care au participat reprezentanţii a 300 de firme sucevene.

Printre invitaţi au fost prezenţi şi primarul Sucevei, Ion Lungu, reprezentanţi ai instituţiilor publice locale, ai Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, ai organizaţiilor patronale din România, precum şi ai organizaţiilor politice locale. De asemenea, evenimentul s-a bucurat de prezenţa Arhiepiscopului Sucevei şi Rădăuţilor, ÎPS Pimen.

„Chiar şi în vremuri nu tocmai fericite pentru mediul economic, Federaţia  Patronală a IMM-urilor din judeţul Suceava păstrează tradiţia de a organiza, an de an, una dintre cele mai importante manifestări dedicate oamenilor de afaceri din sectorul privat sucevean, în semn de recunoştinţă şi apreciere. Ca o recunoaştere a importanţei sectorului IMM sucevean şi a meritelor întreprinzătorilor suceveni, în acest an, am dorit să evidenţiem rezultatele economice ale IMM-urilor în perioada 1991-2011, cât şi rezultatele economice deosebite înregistrate de IMM-urile sucevene în anul 2010”, a declarat preşedintele Federaţiei Patronale a IMM-urilor din judeţul Suceava, Liliana Agheorghicesei.

Ea a subliniat că anul acesta s-a avut în vedere în mod special sărbătorirea IMM-urilor reprezentative din judeţul Suceava, înfiinţate în anul 1991 şi care sunt încă active.

 

18 firme sucevene înfiinţate în anul 1991 au primit „Trofeul Forumului”

Liliana Agheorghicesei a precizat că în anul 1991, în judeţul Suceava au fost înfiinţate 1.517 de IMM-uri, din care mai funcţionează mai puţin de jumătate. Astfel, IMM-urile evidenţiate în mod deosebit şi premiate pentru cei 20 de ani „de rezistenţă şi performanţă” au fost  Autoservice SRL Rădăuţi,  Bermas SA Suceava, Bethesda SRL Suceava, Bucovina SA Suceava, Comat SA Suceava, Comservice SA Suceava, Con Bucovina SA Suceava, Corsem Impex SRL Suceava, Crai Nou SA Suceava, Dru-Po SRL şi Diafarm SRL  Suceava, Florconstruct SRL Suceava, Genko-Med Group SA Suceava, Metchim Bucovina SA Suceava, Mopan SA Suceava, SAB SA Rădăuţi, Symmetrica SRL Vereşti, Stibina SRL Spătăreşti.

Toate aceste firme au primit Trofeul Forumului şi câte o diplomă aniversară.

Nu în ultimul rând, la finalul Forumului, 200 de firme sucevene au primit trofee şi diplome pentru rezultate economice deosebite obţinute în anul 2010.

„Forumul IMM Suceava 2011 a fost un eveniment organizat în onoarea şi spre cinstea celor mai bune firme ale judeţului, a oamenilor de afaceri suceveni care au dovedit spirit de iniţiativă şi tenacitate,  contribuind an de an la dezvoltarea sectorului privat al judeţului Suceava”, a mai spus Liliana Agheorghicesei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Federaţia Patronală a IMM-urilor sucevene a aniversat 20 de ani de activitate.
 Vizualizări articol: 1012 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Federaţia Patronală a IMM-urilor sucevene a aniversat 20 de ani de activitate4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei