Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 oct 2011 - Anul XVI, nr. 252 (4850)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

Plase monofilament, textile, ţigări şi autoturisme, confiscate la Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrătorii de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Siret au confiscat, weekendul trecut, o cantitate însemnată de mărfuri de contrabandă, printre care plase monofilament, textile ori ţigări.

Primul caz o are ca subiect pe suceveanca de 41 de ani Irina B., cu un autoturism Lada, şi care a fost oprită în trafic de echipajul de poliţişti. Potrivit celor afirmate de purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar Ilie Poroch-Seriţan, după controlul documentelor de călătorie s-a trecut la verificarea mijlocului de transport, ocazie cu care a fost descoperită o cantitate mare de  bunuri textile, cât şi 39 de plase monofilament tip setcă pentru pescuit, pentru care proprietara acestora nu avea documente legale de provenienţă. În urma celor constatate, s-a luat legătura cu lucrători din cadrul  Direcţia Judeţeană pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Suceava, care au luat măsura  sancţionării contravenţionale a femeii cu amendă de 4.000 lei, şi reţinerea bunurilor textile în valoare de  37.210 de lei.

Aceeaşi soartă a avut, puţin mai târziu, şi cetăţeanul ucrainean Oleksander K., în vârstă de 21 de ani, care călătorea cu un BMW. Lucrătorii de poliţiei au descoperit, într-un  locaş special amenajat în spătarul banchetei autoturismului, 1.329 de pachete de ţigări de diferite mărci, de  provenienţă ucraineană. Ţigările, în valoare de 1.635 de lei, au fost reţinute în vederea confiscării, şoferul a fost sancţionat cu amendă de 5.000 de lei, iar autoturismul BMW, cu valoare în vamă de 6.300 lei, a fost ridicat în vederea confiscării de către organele vamale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Plase monofilament, textile, ţigări şi autoturisme, confiscate la Siret.
 Vizualizări articol: 592 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Plase monofilament, textile, ţigări şi autoturisme, confiscate la Siret5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei