Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 oct 2011 - Anul XVI, nr. 252 (4850)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bilanţ

Peste 80.000 de persoane au vizitat Târgul „Produs în Bucovina” de la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Standurile producătorilor, procesatorilor şi meşteşugarilor care au participat la cea de-a treia ediţie a Târgului „Produs în Bucovina” care a avut loc în parcarea Iulius Mall Suceava la sfârşitul săptămânii trecute au fost vizitate de câteva zeci de mii de persoane.

Potrivit unui comunicat al Iulius Mall Suceava, peste 80.000 de persoaneau vizitat Târgul „Produs în Bucovina” în cele trei zile de desfăşurare a acestuia. Fără a ţine cont de vreme, sucevenii au venit la târg pentru a degusta, dar şi pentru a cumpăra produsele producătorilor şi procesatorilor de carne şi lapte, de meşteşugari, de apicultori sau de agricultori.

Potrivit celor de la Iulius Mall Suceava, numărul mare de vizitatori s-a văzut şi în vânzările expozanţilor, în cele trei zile fiind vândute „cantităţi impresionante” de fructe, preparate din carne, brânzeturi şi produse de patiserie.

De altfel, şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a declarat, după încheierea Târgului „Produs în Bucovina” de la Suceava, că cea de-a treia ediţie a fost un succes, atât din punct de vedere al numărului de vizitatori, cât şi al vânzărilor de produse.

La cea de-a treia ediţie a Târgului„Produs în Bucovina”de la Iulius Mallau expus 35 de producători din industria alimentară, patru producători de legume-fructe, doi crescători de albine, 12producători de preparate din carne, nouă de lapte, trei de patiserieşi numeroşi meşteşugari.

Sucevenii care au fost prezenţi la târg au avut parte şi de o atmosferă de sărbătoare,  întreţinută cu dansuri şi cântece populare interpretate de Ansamblul Artistic Profesionist “Ciprian Porumbescu”, precum şi de numeroşi artişti populari, printre care Sofia Vicoveanca, Margareta Clipa, Laura Lavric sau George Finiş.

Târgul „Produs în Bucovina”a fost organizat de Asociaţia „Produs în Bucovina” şi  Consiliul Judeţean Suceava, în parteneriat cu Iulius Mall.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 80.000 de persoane au vizitat Târgul „Produs în Bucovina” de la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1060 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Peste 80.000 de persoane au vizitat Târgul „Produs în Bucovina” de la Iulius Mall Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei