Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 sep 2011 - Anul XVI, nr. 230 (4828)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nereguli

Zeci de kilograme de făină cu viermi, pe rafturile hipermarketului Kaufland

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comisarii judeţeni pentru protecţia consumatorilor din Suceava au descoperit pe rafturile hipermarketului Kaufland zeci de kilograme de făină de grâu din care ieşeau larve şi viermi. Marfa era expusă pentru comercializare, iar comisarii pentru protecţia consumatorilor au mers în control la marketul menţionat în urma unei sesizări. “Marfa era expusă spre comercializare, pe raft şi era neconformă. Din pungi ieşeau viermi şi larve”, a declarat şefa Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Elena Oanea. Aceasta a mai menţionat că “este vorba despre 47 de kilograme de făină, adică întreaga cantitate expusă pe raft”.

Comisarii au aplicat hipermarketului o amendă de 4.000 de lei şi au dispus confiscarea mărfii şi distrugerea ei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de kilograme de făină cu viermi, pe rafturile hipermarketului Kaufland.
 Vizualizări articol: 5303 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.44/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 16 voturi
Zeci de kilograme de făină cu viermi, pe rafturile hipermarketului Kaufland4.4516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   In sfarsit aflam un nume trimis de
(29 sep 2011, 12:14:38
Asa ar trebui sa arate orice articol de acest gen: produsul in cauza, numele societatii la care s-a descoperit problema, amenda, etc.

Din pacate cred ca acest articol este doar o "scapare", probabil cei de la Kaufland nu au cotizat unde, cand si cat trebuie.
2.   Asa si trebuie trimis de
(29 sep 2011, 12:40:40
Da, asa ar trebui sa arate nu numai orice articol de genul asta ci si toate actiunile intreprinse de OPC, insa controalele se fac pe ochi frumosi.
Cand a fost facuta sesizarea si cand a avut loc controlul de la Kaufland?
Eu am facut o sesizare catre OPC in data de 9 aug 2011 iar controlul a avut loc abia dupa o luna, pe 9 sep 2011, dupa cum reiese din raspunsul primit. Bineinteles ca in raspuns se preciza ca totul era in regula, sic ! Dupa o luna? E clar ca au fost avertizati. Iar cei cu care am avut o probleme sunt cei de Railex, mai exact restaurantul lor.
3.   Pffff....ce mai amenda ! trimis de
(29 sep 2011, 13:50:11
Un buticar de la coltul strazii cu un rulaj de cateva zeci de mii de lei pe luna ia aceeasi amenda cu hotii de la Kaufland care ruleaza milioane intr-o luna . Corecta decizie a jigodiilor de la opc nu-i asa ? Le-a dat o amenda asa de ochii lumii ca spaga oricum au incasat-o ! ROMANI INCETATI CU PROSTIA , SPRIJINITI ECONOMIA ROMANEASCA ATAT CAT PUTETI ! NU-I MAI UMPLETI DE BANI PE HOTII DE LA KAUFLAND, METRO, AUCHAN, CAREFOUR ETC ! BANII ACESTORA INGROASA CONTURILE STRAINILOR NU ALE ROMANIEI !
CUMPARATI CARTOFI SI ALTE PRODUSE DE LA TARANI NU DE LA SUPERMARKET !
3.1  RE: Pffff....ce mai amenda ! trimis de
(29 sep 2011, 14:44:35
Hai sa nu te las sa cazi in ipocrizie pana la capat.
Marea majoritate a acelor buticari pe care-i plangi isi cumpara marfa tot din blestematele astea de hypermarketuri. Singurele diferente constau in: faptul ca poti sa iti faci cumparaturile de langa scara blocului si pretul care intotdeauna va fi substantial mai mare decat cel din hypermarket (de multe ori chiar dublu).
Plus ca una e sa ai un spatiu mai mare, in care sa faci cumparaturi substantiale (daca e cazul) sau oricum, sa te simti mai lejer si alta este sa stai inghesuit intr-un parter al unui bloc si sa ai una, maxim 2 case deschise la care se ingramadeste toata lumea.
Asa ca, daca esti asa de mare "patriot" n-ai decat: fa-ti cumparaturile de la orice butic. Personal prefer sa ma duc, la anumite intervale de timp, intr-un hypermarket, imi iau pentru mai multe zile ce-mi trebuie si mai cobor la magazin doar pentru o paine, apa, suc sau tigari. Si cred ca suntem destui in aceeasi situatie.
4.   Si cata spaga au primit doamnele de la OPC ? trimis de
(29 sep 2011, 14:10:45
Da domnul,dar nu uitati ca un burticar nu are sa dea spaga doamnelor de la OPC lunar,asa cum sunt invatate toate,sa isi umple conturile numai cu spaga !! La OPC spaga e tot ce conteaza. Ar trebui montate camere de filmat in fiecare unitate sa aratam oamenilor cum isi fac treaba doamnele de la OPC.
5.   Ar trebui infiintat un feedback ca pe e-bay ... trimis de
(29 sep 2011, 15:17:22
pentru toti comerciantii si firmele -prestari servicii, sa stie omul si sa se fereasca de ei.
Alandalada : Foarte bine ca ai zis, sa stiu sa nu calc pe la Railex .
6.   Ieftin si bun trimis de
(29 sep 2011, 15:48:43
se inghesuie toti la kaufland de parca nu mai sunt magazine in Suceava, probabil unii chiar cred sloganul mincinos "ieftin si bun" .Dragilor ,ieftin si bun nu exista in general si oricum nu o fi kaufland cel mai ieftin magazin la toate produsele. Sa mai spunem un lucru important legat de de magazinul asta ca dupa ca ce au vanzari foarte mari nu angajeaza oameni cu toate ca au nevoie. Ii lasa pe aia cativa care mai sunt angajati acolo sa munceasca ca niste sclavi, dupa principiul oameni cat mai putini,munca cat mai multa,vanzari maxime, profit maxim in buzunarul germanului.
7.   Comentariu trimis de
(29 sep 2011, 17:45:49
kaufland,

ieftin si bun !

=)))))))))))))))))))))
8.   Comentariu trimis de
(29 sep 2011, 17:47:47
4000 lei cheltuie unu' la o bauta zdravana. ce amenda e asta ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei