Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 sep 2011 - Anul XVI, nr. 230 (4828)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur: PD-L trebuie să intre într-o nouă etapă

Joi, 29 Septembrie 2011 (16:52:51)

Prim-vicepreşedintele PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat joi, că această formaţiune politică trebuie să intre într-o nouă etapă, după ce a guvernat România într-o perioadă de criză economică. Flutur a mai spus că PD-L este singurul partid care în ultimii 20 de ani şi-a asumat măsuri nepopulare, care însă l-au legitimat ca fiind o formaţiune politică de dreapta.

„Botezul dreptei în România pentru PD-L acum s-a întâmplat. PD-L a guvernat într-o perioadă grea de criză, a probat că poate conduce România şi a evitat derapajele, chiar cu unele costuri politice. Dar asta înseamnă asumarea de responsabilitate”, a spus Flutur.

El a adăugat că PD-L intenţionează să câştige viitoarele alegeri electorale, în acest sens fiind şi demersurile de coagulare a dreptei politicii din România. Gheorghe Flutur a spus că PD-L a început deja pregătirea viitoarelor alegeri, pe care vrea să le câştige pentru a continua reformele pentru modernizarea României.

„Pentru asta trebuie să te gândeşti. Poţi să câştigi singur alegerile sau te aliezi cu alţii care sunt compatibili cu tine sau cu alte structuri compatibile din societatea civilă pentru a putea să te pregăteşti să intri în logica electorală a anului 2012. Amintiţi-vă că atunci când am scos PSDde la guvernare, în 2004, am reuşit acest lucru deoarece în 2003 am pregătit Alianţa D.A. şi am reuşit să ne atingem obiectivul. Acum ne propunem să continuăm să guvernăm şi atunci ne gândim la o construcţie, în care PD-L să fie catalizator. Vom vedea cum se va numi, însă personal cred că în zona Mişcării Populare se poate face ceva constructiv, mai ales că noi suntem în familia populară europeană”, a declarat Gheorghe Flutur.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: PD-L trebuie să intre într-o nouă etapă.
 Vizualizări articol: 763 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur: PD-L trebuie să intre într-o nouă etapă1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Eu cred altceva trimis de
(29 sep 2011, 21:14:05
Eu cred ca PDL-ul ar trebui sa se desfinteze iar membrii sa se retraga undeva in Africa sa conduca un trib de canibali.Aici ar fi intradevar competenti.Si daca nu...hop in cazan!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei