Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 sep 2011 - Anul XVI, nr. 211 (4809)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Drumuri găunoase

Repararea străzilor din Suceava a costat până acum peste 7 milioane de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de reparaţii stradale efectuate anul acesta au costat deja peste 7 milioane de lei din bugetul local. Chiar dacă în cele mai multe cazuri a fost vorba de plombări şi turnarea de covor asfaltic pe porţiuni mai mici, au fost făcute şi lucrări ample, precum refacerea integrală a străzii Alexandru cel Bun.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a precizat că cele mai multe lucrări de asfaltare efectuate au fost necesare pe străzile afectate de lucrările de modernizare a reţelelor de utilităţi.

“În această perioadă vom ataca anumite porţiuni de străzi în zona Mărăşeşti, dar şi strada Mirăuţi, adică acolo unde s-au făcut intervenţii la reţele. Ca lucrare principală, acum ne ocupăm de Aleea Lalelelor, din cartierul George Enescu. Acolo vrem să facem o reparaţie ca la carte, iar în urma discuţiilor cu oamenii din zonă, am ajuns la concluzia că trebuie să desfiinţăm unul din trotuare şi să amenajăm trotuar doar pe o parte a drumului, pentru a da posibilitatea să se parcheze pe o porţiune de stradă, fără să afecteze circulaţia”, a declarat Ion Lungu.

În opinia sa, 70% din ce s-a programat la capitolul reparaţii stradale s-a realizat, iar până la venirea iernii se va reuşi atingerea tuturor obiectivelor stabilite la început de an, pentru care a fost alocat un buget de peste 10 milioane de lei.

“Lucrările pe care ni le-am propus noi trebuiau să se sincronizeze cu lucrările de pe cele 14 străzi pentru care am obţinut fonduri europene. Din păcate, acel program este în continuare blocat, sperăm să lămurim treburile definitiv săptămâna aceasta, să putem demara şi lucrările respective”, a adăugat primarul Sucevei.

Contractul pentru modernizarea a 14 străzi din Suceava ar putea fi semnat vineri, 9 septembrie, după ce timp de aproximativ cinci luni a fost blocat de contestaţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Repararea străzilor din Suceava a costat până acum peste 7 milioane de lei.
 Vizualizări articol: 1133 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Repararea străzilor din Suceava a costat până acum peste 7 milioane de lei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   LOL trimis de
( 7 sep 2011, 12:46:39
Care strazi domnule Lungu? Str. Alexandru cel Bun? Str. Corneliu Coposu care nu era necesara de asfaltat? Dar domnule primar, strazile de cartier pe cand vor fi asfaltate? Pentru ca sunt pline de gropi. Sau ma resemnez ...
2.   MOE pdl! trimis de
( 7 sep 2011, 14:42:15
7 milioane de lei, si totusi unde-s strazile asfaltate, ca-ti rupi masina, daca faci un tur al orasului!!! Nu mai vinde atatea gogosi electorale hotule, ca vrajeala asta nu mai prinde la oameni!
3.   Offff trimis de
( 7 sep 2011, 18:15:03
ce vi se pare asa mult,,, pai voi stiti ce scump e lucrul de proasta calitate,??
4.   Pista de teste trimis de
( 8 sep 2011, 10:11:21
daca i-am ruga pe nemti sa isi testeze masinile in orasul nostru ne-ar spune ca suntem cu capu'.nenea Lunguuuu daca mata' zici ca ce-i prin oras sunt strazi asfaltate sau plombate eu zic sa iti schimbi ochelarii.singura straduta acceptabila e cea din obcini pe unde merge autobuzul 4 spre blocul IRE. dar nu-i bai, vine iarna acus...se rezolva problemadevil) apropo de autobuze,daca ai mai deschide giamul la gipan ai auzi cum trancanesc de zici ca se dezmembreaza.aia e tot opera ta cu drumurile tale plombate.plombe de alea sa iti pui tu in gura ca nu ai fost in stare sa sa le dai vreo doua peste ceafa la sugacii carora le-ai dat (prin licitatie...desigur) lucrarile.daca tot le-ai dat banii stransi de la noi, macar sa nu faci receptia pana nu lucreaza cum trebuie.daca nu, pune-ti tu pavelele(scuze ale fratiorului) pe toate strazile din suceava si numai le inlocuiesti cand se uzeaza.asa stim unde se duc banii si nu mai avem bataie de cap cu "ca stiti voi,noi folosim asfalt din ala care se toarna in Anglia pe ploaie, dar clima asta parsiva de la noi e de vina".mama lor de rusi inapoiati...oare ce guma de mestecat au pus de au facut transiberianul?raised eyebrows

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei