Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 sep 2011 - Anul XVI, nr. 211 (4809)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Participare

Două cadre didactice din Suceava, la cursuri de formare în Austria

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două cadre didactice din Suceava au participat zilele trecute la cursuri de formare în Austria, la Wiener Neustadt. Este vorba despre profesoara Rodica Zimbru, de la Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 10 Suceava, şi profesoara pentru învăţământ primar Mirela-Florentina Mazilu, de la Şcoala cu clasele I-VIII Salcea.

Profesoara Rodica Zimbru a participat, pentru cinci zile, la cursul „Planning and Managing European Projects”. Cursul a reunit 19 participanţi din Suedia, Grecia, Turcia, Spania şi România şi a fost finanţat de Comisia Europeană. Tematica lui s-a axat mai ales pe metode de planificare şi implementare a proiectelor europene, tehnici pentru promovarea unui management de proiect eficient. Activitatea de formare a cuprins şi aplicaţii practice în ceea ce priveşte managementul de proiect, utilizarea de softuri de organizare şi monitorizare a activităţilor proiectului, care pot fi folosite cu mult succes şi în activităţile didactice la clasă. Este vorba de „Free Map”, alături de care se situează metode şi tehnici activ-participative de implicare şi de motivare a participanţilor la activităţi.

Profesoara Mirela Mazilu a participat la cursul de formare profesională „Multimedia Based Presentation”, finanţat tot de Comisia Europeană. Scopul cursului a fost acela de a forma competenţe în domeniul prezentărilor multimedia non-standard, demonstrând că „există viaţă după PowerPoint”. Cei 11 participanţi din Grecia, România şi Austria au fost instruiţi în utilizarea instrumentelor de bază ale programului Mediator, printre care editarea materialelor multimedia, producerea unor scurte filme, crearea unor animaţii şi integrarea lor în prezentări multimedia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două cadre didactice din Suceava, la cursuri de formare în Austria.
 Vizualizări articol: 3284 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 5 voturi
Două cadre didactice din Suceava, la cursuri de formare în Austria3.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa, si? trimis de
( 7 sep 2011, 11:17:12
sunt zeci de profesori din judetul nostru care participa in fiecare an la cursuri de formare in Uniunea Europeana. De ce au devenit aceste doua doamne o stire?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei