Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 sep 2011 - Anul XVI, nr. 211 (4809)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şcoli

97% din catedre, acoperite de personal calificat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Inspectoratului Şcolar Suceava a anunţat faptul că la nivelul şcolilor din judeţ, posturile didactice sunt ocupate în proporţie de 97% de personal calificat. Aceasta înseamnă că majoritatea profesorilor care vor preda începând cu 12 septembrie sunt fie titulari, fie suplinitori calificaţi.

Printre situaţiile dificile cu care IŞJ Suceava s-a confruntat, din punct de vedere al încadrării cu personal calificat, noul inspector general adjunct, Cristian Cuciurean, a spus că „pot fi menţionate supraoferta de personal didactic pentru posturile de educatoare, învăţători, istorie, geografie, limba şi literatura română, limba şi literatura engleză, limba şi literatura franceză, educaţie fizică, oferta insuficientă de personal didactic, în special, pentru posturile de matematică, arhitectură, restaurare, sculptură, pentru care au fost solicitate, în special, cadre didactice pensionate, uneori chiar imposibilitatea, la unităţile şcolare cu efective reduse de elevi, de a constitui catedre care să cuprindă în totalitate ore în specialitate”.

Azi are loc în Comisia Paritară de la nivelul IŞJ discutarea şi aprobarea cererilor de detaşare a cadrelor didactice care s-au titularizat în anul şcolar 2011.

Pentru ocuparea posturilor sau fracţiunilor de catedră care, eventual, pot apărea ca urmare a concediilor fără plată, a demisiilor, a concediilor pentru creşterea copilului până la vârsta de 2 ani, la nivel judeţean se vor organiza şedinţe publice în data de 8.09.2011, începând cu ora 9.00, la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava, la care pot participa doar suplinitorii calificaţi participanţi la concursurile de titularizare din 2011, 2010, 2009 sau cel de suplinire calificată din 2011.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 97% din catedre, acoperite de personal calificat.
 Vizualizări articol: 1001 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
97% din catedre, acoperite de personal calificat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei