Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 sep 2011 - Anul XVI, nr. 211 (4809)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rochia de mireasă a lui Kate Middleton atrage încasări de 9 milioane de euro

Rochia de mireasă a lui Kate Middleton, expusă publicului la palatul Buckingham din Londra, în perioada 23 iulie - 3 octombrie, va atrage încasări de aproximativ 8 milioane de lire sterline (9 milioane de euro), potrivit estimărilor specialiştilor, informează dailymail.co.uk.

Rochia din satin de culoarea fildeşului, în valoare de 250.000 de lire sterline, creată de Sarah Burton, directoarea artistică a casei de modă Alexander McQueen, a fost foarte apreciată, în general, pentru tuşa ei de modernitate însoţită de o anumită linie clasică, un model care a amintit de rochia purtată de Grace Kelly cu ocazia căsătoriei ei cu prinţul Rainier de Monaco, în 1956.

Rochia purtată de Kate Middleton, al cărei secret a fost păstrat până în ultimul moment, a fost dezvăluită lumii întregi abia în clipa în care mireasa a coborât din automobilul Rolls-Royce Phantom cu care a sosit la catedrala Westminster, unde a fost oficiată căsătoria ei cu prinţul William al Marii Britanii. Rochia a trezit admiraţia publicului, dar şi a designerilor unor case de modă celebre.

Până în prezent, un număr record de vizitatori, 354.000, a trecut pragul palatului Buckingham din Londra pentru a vedea de aproape rochia de mireasă a lui Kate Middleton, iar mare parte din încasările generate de expoziţie - care mai include pantofii brodaţi din satin purtaţi de Catherine Middleton la ceremonia din catedrala Westminster, dar şi cerceii ei de diamant şi diadema ce i-a fost împrumutată de regina Elizabeth a II-a - vor fi donate unei fundaţii caritabile înfiinţate de prinţul William şi soţia sa, cu ocazia nunţii lor, şi care a colectat deja suma de 1 milion de lire sterline.

Totodată, o parte din încasări va fi folosită pentru restaurarea şi întreţinerea Colecţiei regale, ce include reşedinţe şi colecţii de artă.

În acest an, expoziţia temporară de la palatul Buckingham prezintă şi o colecţie de ouă Fabergé, dar rochia de mireasă a fost principala atracţie pentru mulţi dintre vizitatori.

Cele 19 săli de la palatul Buckingham sunt deschise pentru public în perioada 23 iulie - 3 octombrie. Această expoziţie anuală a atras în 2010 peste 413.000 de vizitatori.

Palatul Buckingham a fost deschis publicului în 1993, veniturile generate contribuind atunci la restaurarea în valoare de 40 de milioane de lire sterline a castelului Windsor, distrus de un incendiu cu un an înainte. Palatul este deschis doar în timpul verii, când regina se mută în reşedinţa sa scoţiană din Balmoral.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rochia de mireasă a lui Kate Middleton atrage încasări de 9 milioane de euro.
 Vizualizări articol: 2201 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rochia de mireasă a lui Kate Middleton atrage încasări de 9 milioane de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei