Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 aug 2011 - Anul XVI, nr. 189 (4787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Facilităţi

Facturile ACET vor putea fi plătite online sau la bancă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii din toate localităţile în care societatea ACET furnizează apă potabilă vor putea achita facturile emise atât la sediile băncilor cât şi de acasă, pe internet, dacă deţin carduri care permit plăţile online.

Directorul ACET, Ştefan Groza, a declarat că sistemul informatic care va permite efectuarea plăţilor online este deja într-un stadiu avansat de realizare, încât, în scurt timp, acesta va fi disponibil abonaţilor.

Mai mult, facturile ACET, care deja ajung la abonaţi într-un nou format, care conţine şi cod de bare, vor putea fi achitate şi la sediile băncilor care permit astfel de servicii, atât la ghişee cât şi prin intermediul automatelor de plăţi.

“Încă suntem în discuţii cu băncile în vederea semnării contractelor de colaborare, astfel încât facturile ACET să poată fi achitate la bancă. E un pas normal, pe care trebuia să-l facem, să oferim clienţilor modalităţi mai simple de a plăti pentru serviciile de care beneficiază, fără a mai fi nevoiţi să vină lunar la sediul ACET şi să achite numerar”, a explicat Ştefan Groza.

În prezent, clienţii ACET trebuie să facă lunar citirea apometrelor, să declare consumul la ACET, pentru a le fi facturat, iar plata se face tot la sediul ACET.

Conducerea ACET vrea să aducă schimbări şi acestei proceduri, în sensul că citirea apometrelor poate fi făcută de clienţi la două luni, urmând ca periodic, un reprezentant al ACET va verifica apometrele, pentru a fi făcute recalculări, în caz că datele furnizate nu corespund cu cele înregistrate de aparatele de măsură.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Facturile ACET vor putea fi plătite online sau la bancă.
 Vizualizări articol: 2514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Facturile ACET vor putea fi plătite online sau la bancă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Facturi trimis de
(12 aug 2011, 13:30:21
Pe cind ca afara...apa ,gazul,curentul,impozitul si alte cheltuieli se iau din cont direct si fara probleme ????Asa mai cad citeva lipitori care stau pe spatele locatarilor si sug....si sugggg
2.   Intrebare intrebatoare anti- somn trimis de
(12 aug 2011, 14:40:25
ATUNCI CEI CE PLATESC,CUM VOR PRIMI O COPIE DUPA BULETINUL DE ANALIZA A CALITATII ,,APEI POTABILE'',IN BAZA LG.544 SI A ART31 DIN CONSTITUTIE?
SAU STATUTUL ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI[UN FEL DE RECUPERATORI AI ACET-ULUI],NU PERMITE ELIBERAREA UNOR ASTFEL DE DOCUMENTE.
IN SCHIMB SUNT SCUTITE UNELE ,,MAGAZINE'' DE CARTIER DE LA PLATA UTILITATILOR,ACOLO DE UNDE,,CUMPARA'' GRATIS BANDA DE LA ASOCIATIE.
SI UNII LIDERI DE OPINIE AI ASOCIATIILOR,FAC CERERI PRECUM CA PLEACA LA ,,TEARA''SI SA NU FIE TRECUTI LA CHELTUIELILE COMUNE,IAR SEARA DE SEARA STAU LA BARFA IN FATA SCARILOR DE BLOC,INTRUNITI IN ACELE ,,COMITETE DE ASTEPTARE AGAZULUI METAN''.RADIOGRAFIAZA SACOSELE PTR CUMPARATURI,PORTBAGAJELE,BUZUN O NOUTATE,ALERGA REPEDE LA ,,FARUL CALAUZITOR''NUMIT ASOC.DE PROPR.DOAR OAMENI SUNTEM,NU?PE CEI CU CERERI DE SCUTIRE II TRADEZA CONTORUL ELECTRIC DE PE CASA SCARII!CA SA STIE SI EI.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei