Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 aug 2011 - Anul XVI, nr. 189 (4787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Pufoaica de vară

Informaţii de la prăşitori cu ochi albaştri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bosul unor mari firme, cu reclamă lizibilă şi pe tricouri de echipe futbolistice, pentru a obţine într-un consiliu municipal o hotărâre favorabilă afacerii sale, a apelat la o stratagemă omologată. A umplut cu bani maţul unor plicuri şi i-a omenit pe consilieri cu aceşti caltaboşi financiari, pentru ca unşii să voteze corespunzător.

Ar fi greşit să se creadă că sumele din plicuri au fost uniforme. Nu, banii au îmbrăţişat o diferenţiere înţeleaptă, în funcţie de greutatea partidului din care primitorul face parte, dar şi ţinând cont de cât de spurcat la gură e fiecare. De pildă, un zurbagiu pedelist s-a ales cu un cheş rotofei de 50.000 de euro, în timp ce un amărât de independent, un ins introvertit şi fără anvergură, a recepţionat doar 7.000, dar să zică bogdaproste şi pentru ăia.

Numai doi consilieri, din totalul de 27, au refuzat lubrefierea, de unde reiese că ori au fire inadaptabilă, ori erau stricaţi la burtă în momentul respectiv şi n-au avut cum să şadă mumos la primirea plicurilor.

Îi cunosc bine pe şpăgari. Unul dintre ei este profesor universitar la facultatea de economie a celei mai titrate universităţi din ţară, câştigând cam 3.000 de euro lunar, başca ce pică de la studenţi. E mare rumegător de Dumnezeu: dacă o studentă cu minijup mulat îi provoacă vreo erecţie în chiloţi, zice că Cel de Sus i-a trimis darul; după cum tot Dumnezeu i-a împins plicul cu lovele, nu mituitorul. Întrebuinţând o aţă dentară, dintre molari i-ai putea scoate o lopată cu resturi de fraze mistice.

Informaţia cu şpaga o am plocon de la un prăşitor cu ochi albaştri. Omul, fără să i-o cer, îmi mai vinde ponturi, el fiind doar întocmitor de rapoarte, citite apoi de superiori şi folosite tot pentru şantaj şi coţcării, nicidecum pentru a se eradica obiceiurile ce au dus ţara de râpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Informaţii de la prăşitori cu ochi albaştri.
 Vizualizări articol: 1007 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Informaţii de la prăşitori cu ochi albaştri5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Protestez ! trimis de
(12 aug 2011, 12:58:09
Nu e bine ca scrii asa. E prea cifrat, prea *ezoteric! Gaseste un procedeu, care sa nu te duca la tribunal(pt. calomnie - doamne fereste!), dar sa priceapa tot alegatorul cine-i eroul principal din povestire!
2.   Tot eu trimis de
(12 aug 2011, 13:00:37
Cum ii zice la aia care o foloseste Vadim cand injura?
3.   Albastru de Voronet trimis de
(12 aug 2011, 21:51:27
Coțcariul cu ochi albastri are la randul sau un alt baiețas cu ochi albastri.Nu te vad bine Cataline,o sa faci cateva dusuri reci si o sa-ți spele cerebelul un pic.O sa te uiti in buletin si nu o sa stii nici macar cum te cheama.Dar ce mai conteaza?Daca macar un sfert din romani ar avea curajul tau,altfel ar fi situatia din Romanica.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei