Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 aug 2011 - Anul XVI, nr. 189 (4787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Investiţii

Asfalt nou pe porţiunea din E 85 care traversează municipiul Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O porţiune de aproape un kilometru din drumul european 85 care trece prin centrul municipiului Fălticeni va fi asfaltată în totalitate. Tronsonul de drum modernizat va fi asfaltat pe patru benzi de circulaţie şi în acelaşi timp vor fi reorganizate parcările de pe marginea drumului pentru autoturisme.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a verificat ieri lucrările de modernizare a drumului, precizând că investiţia se ridică la un milion de lei, fonduri alocate de Guvernul României. „Am făcut demersuri şi Guvernul ne-a ajutat cu nişte bani pentru modernizarea drumului european care trece prin centrul municipiului Fălticeni, drumul european 85. Am cerut primăriei, şi domnul primar s-a implicat, ca maşinile din centru să nu mai fie parcate de-a curmezişul. Ei trebuie să găsească altă soluţie, pentru că orice maşină care trece prin Fălticeni trebuie să stea la cheremul celui care iese din parcare. Era nevoie să modernizăm şi acest tronson, pentru că toate drumurile laterale au fost deja refăcute”, a declarat Flutur. Lucrările de asfaltare ar trebui să fie finalizate în maximum trei săptămâni.

Reamintim că în cursul acestui an, în municipiul Fălticeni a fost finalizat un proiect european prin care au fost modernizate 13 străzi, cu o lungime totală de 15,244 de kilometri. Valoarea proiectului a fost de 13,64 de milioane de lei, din care 10,1 milioane de lei au fost fonduri nerambursabile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asfalt nou pe porţiunea din E 85 care traversează municipiul Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Asfalt nou pe porţiunea din E 85 care traversează municipiul Fălticeni3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Intrebare trimis de
(12 aug 2011, 11:06:06
Cine asfalteaza?
Cred ca asa trebuia inceput articolul fiindca drumul E85, portiunea falticeni, a fost jalnica de 100 ani. Sa fi avut loc si sa nu stim noi o licitatie a spagilor si abia acuma s-a ajuns la un compromis? Mai mult ca sigur.
1.1  RE: Intrebare trimis de
(12 aug 2011, 15:12:49
bai sulica, te-a intrebat cineva ceva? te bagi aiurea in seama.....lasa oamenii mari sa-si vada de treaba si tu stai cuminte pe olitza

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei