Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 aug 2011 - Anul XVI, nr. 184 (4782)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Boală subită

Adolescentul specializat în furturi de maşini, internat la Penitenciarul Jilava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iustin Iulian Scutaru, adolescentul în vârstă de 17 ani specializat în plimbări cu maşini furate, vrea să scape din arest pe motive medicale. Minorul a fost transferat joi din Penitenciarul Botoşani în Spitalul Penitenciar Jilava, la secţia de neuropsihiatrie. Pe perioada şederii aici, Scutaru va fi supus şi unei expertize psihiatrice de către specialiştii de la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici” pentru a se stabili dacă are discernământ.

„Este o cerere pe care noi am formulat-o încă din momentul arestării. Mă bucur că a fost acceptată în cele din urmă, deoarece este foarte importantă în acest dosar”, a declarat Ioan Bulboacă, avocatul adolescentului din Fălticeni.

Între timp, magistraţii Judecătoriei Fălticeni au decis la începutul acestei săptămâni să prelungească cu încă 40 de zile durata arestării lui Iustin Iulian Scutaru.

El a fost trimis recent în judecată pentru infracţiunea de furt calificat. Mai exact, procurorii îl acuză că s-a urcat la volanul unui autoturism marca Citroen, lăsat cu cheile în contact, şi a plecat la plimbare.

Deşi au fost alertaţi în scurt timp şi au organizat filtre la ieşirea din municipiul Fălticeni, poliţiştii nu au reuşit să-l mai prindă pe şoferul buclucaş. A doua zi, cu ajutorul colegilor din Neamţ, au aflat că Scutaru a ajuns în judeţul vecin, unde a alimentat fără să plătească la o benzinărie din Humuleşti, iar apoi a dispărut din nou.

Adolescentul a fost prins cu ajutorul părinţilor săi, care i-au anunţat pe oamenii legii că fiul lor se află internat la Spitalul „Sf. Stelian” din Bucureşti, o unitate spitalicească de psihiatrie. A fost recuperat şi autoturismul, lăsat de autor în parcarea din faţa spitalului

 

Scutaru, un adevărat cal breaz

Iustin Iulian Scutaru a fost trimis în judecată şi într-un alt dosar, în noiembrie anul trecut, de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

De asemenea, în octombrie 2010, aflat la volanul unui autoturism furat, marca Peugeot, Iustin Iulian Scutaru a dat cu maşina peste o femeie în vârstă de 60 de ani şi căruciorul în care se afla un copil în vârstă de doi ani, de care aceasta avea grijă. În urma impactului violent, femeia a fost aruncată câţiva metri şi a ajuns în stare gravă la spital. Căruciorul copilului s-a răsturnat, dar copilul a scăpat teafăr ca prin minune.

Adolescentul a fugit de la locul accidentului, dar după mai puţin de 24 de ore a fost prins, pe raza judeţului Neamţ.

Lista infracţiunilor comise de Iustin Iulian Scutaru mai cuprinde numeroase ţepe date la benzinării, unde acesta a alimentat cu carburant, dar nu a plătit. Isprăvile de astă-toamnă l-au ţinut după gratii două luni, dar după ce a redevenit liber şi-a reluat vechile activităţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adolescentul specializat în furturi de maşini, internat la Penitenciarul Jilava.
 Vizualizări articol: 1219 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Adolescentul specializat în furturi de maşini, internat la Penitenciarul Jilava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pedeapsa trimis de
( 6 aug 2011, 15:25:17
Asta merita un glont intre ochi si altceva nimic. In rest, maestrul Bulboaca face si el un ban gramada de la fraier. Avocatii astia ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei