Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 aug 2011 - Anul XVI, nr. 184 (4782)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De la Socola

Fostul luptător Local Kombat care a băgat doi oameni în spital, lăsat să se întoarcă acasă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul luptător de la Local Kombat şi campion al Irlandei la Muay Thai, suceveanul Maximiliam Croitoru (41 de ani), zis „Max”, cel care în urmă cu aproximativ două săptămâni a ieşit gol puşcă în faţa vilei sale din Şcheia şi a băgat doi oameni în spital, unul fiind şi în prezent în stare foarte gravă, a fost lăsat să plece bine mersi din Spitalul de Psihiatrie Socola Iaşi, acolo unde fusese internat imediat după scandal, pentru a fi expertizat psihiatric.

Cercetat pentru tentativă de omor, Croitoru a revenit acasă joi după-amiază, însă rezultatul expertizei psihiatrice nu a ajuns încă la Suceava.

În aceste condiţii, anchetatorii susţin că sunt cu mâinile legate. Nu ştiu dacă „Max” a avut discernământ în seara atacului (n.r. - 20 iulie), caz în care ar putea cere arestarea preventivă a fostului luptător, sau şi-a pierdut într-adevăr minţile, aşa cum cred toţi cei care l-au cunoscut şi l-au văzut în acele momente de groază. Dacă se confirmă varianta nebuniei, atunci fostul luptător din galele de Local Kombat va trebuit internat într-o clinică specializată.

Cu toate acestea, Maximiliam Croitoru s-a întors acasă, pentru că rezultatul expertizei nu a ajuns încă la Suceava, iar procurorul de caz nu poate lua o hotărâre.

Cine va răspunde totuşi dacă „Max” va recidiva în zilele care vor urma, până când se va putea lua o măsură legală?!

 

„Striga că vrea să mai omoare pe cineva”

În seara zilei de 20 iulie, în jurul orei 21:30, Maximilian Croitoru a ieşit gol puşcă în faţa vilei sale de pe strada Cetăţii din Şcheia şi a început să atace oameni şi maşini.

„Se afla într-o stare de surescitare extremă, era incoerent în vorbire și în gesturi, nu mai recunoștea pe nimeni”, explică poliţia.

Gheorghe Pavel (49 de ani), care locuieşte câteva case mai încolo, trecea cu maşina prin zonă. Fostul luptător de Local Kombat l-a scos din maşină şi l-a snopit în bătaie.

Apoi s-a năpustit asupra unui alt bărbat, Nicolae Grădinaru (59 de ani), care venise în vizită la rudele sale.  

„Striga că vrea să mai omoare pe cineva. M-a lovit, m-a pus jos şi m-a călcat cu picioarele pe gat. M-am lovit la cap şi mi-am pierdut cunoştinţa...”, mărturisea de pe pat de spital Nicolae Grădinaru.

Mai multe maşini de pe strada Cetăţii au fost avariate, Maximilian Croitoru fiind imobilizat de poliţişti şi jandarmi şi dus direct la Psihiatrie.

Reacţia extrem de violentă a celui care în 2003 era printre primii luptători români din galele de Local Kombat este de neînţeles pentru toţi cei care l-au cunoscut şi care îl caracterizează drept un tip echilibrat, politicos, care nu consuma alcool, nu făcea scandaluri şi avea o viaţă sportivă, mergând zi de zi la antrenamente.

 

Starea victimelor

Dintre victimele fostului luptător de Local Kombat, Gheorghe Pavel a fost dus în comă la Spitalul Judeţean Suceava, iar de aici transferat, a doua zi, cu un avion ambulanţă la Spitalul Universitar Bucureşti.

Ultimele informaţii arată că bărbatul se află în continuare în stare critică, însă medicii încep să fie optimişti în privinţa stării de sănătate a acestuia, după ce, iniţial, puţini îi mai dădeau şanse de supravieţuire.

Cealaltă victimă, Nicolae Grădinaru, s-a externat după câteva zile din secţia de ORL a Spitalului Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fostul luptător Local Kombat care a băgat doi oameni în spital, lăsat să se întoarcă acasă.
 Vizualizări articol: 1094 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.22/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 9 voturi
Fostul luptător Local Kombat care a băgat doi oameni în spital, lăsat să se întoarcă acasă3.259

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De ce nu a dat de mine offff.... trimis de
( 6 aug 2011, 18:33:12
vede el bataie local kombat de la mine...il zapaceam cu totu...normal si-a gasit doar bosorogi...sa fie sigur ca leo da bulangiu...apropo da un anunt cand mai iesi in curu gol la bataie ca vin eu si iti rup curu dupa ce iti sparg capu bcu o bata..zdreanta de nevastata...
2.   Da... trimis de
( 6 aug 2011, 23:22:19
chiar daca dadea de tine nu aveai ce=i face la ora actuala avea o sumedenie de duhuri era posedat alta explicatie nu e dar.. oricum ferestete ca e liber oricand poate face alte victime.asta e politia la noi cu criminalii in libertate in loc sa=l tina sa se raceasca ii da drumu sa mai omoare vreo 10 si dupa aia ajung si ei la concluzia ca trebe inchis
2.1  RE: Da... trimis de
( 8 aug 2011, 10:52:18
Ma rog, dupa cum scrie si in articol, procurorul de caz i-a dat drumul. Dar ce importanta are, politistii sunt prosti!
3.   .......... trimis de
( 7 aug 2011, 13:28:11
Daca fura o gaina ,infunda inchisorile din Romania. Asa o sa se intample si cu ,,pistolarul'', va scapa cu basma curata.
4.   Comentariu trimis de
( 8 aug 2011, 07:45:01
In ziua de azi daca esti smecher si ai bani scapi foarte usor de inchisoare.Iti scoti usor ca esti bolnav mintal si gata. Dar omul de rand daca nu are bani le inghite pe toate. Dar sanu uitam ca va fi la sfarsit o judecata unde judecator va fi Dumnezeu care judeca cu dreptate, nu dupa infatisare.
5.   Coment trimis de
( 8 aug 2011, 09:16:25
Cum poate sa ii de-a drumul acestui om? Daca zilele urmatoare mai face o criza si mai omoara pe altii? Politistii ar trebui sa se sesizeze , mai ales cei din Scheia care se misca in reluare.Ar fi trebuit sa-l tina pana era gata expertiza sa poata decide cei de la spital ce fac cu el, dar avand bani si pile a iesit de acolo. Sper ca autoritatile sa se autosesizeze si sa il incarcereze cat mai repede.
6.   Hm... trimis de
( 8 aug 2011, 23:55:14
se spune ca individul a fost lasat acasa .. intre timp au venit testele si se zice ca baiatul nu era nebun.. a consumat substante ,cu ceva timp in urma politia l-a retinut dinou pt ca incepea iar sa faca figuri . acu probabil se racoreste

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei