Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 aug 2011 - Anul XVI, nr. 184 (4782)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cu piciorul pe acceleraţie

Răniţi grav, după ce s-au izbit cu maşina într-un aparat de radar fix

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bărbaţi au ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent într-un stâlp metalic ce susţine un dispozitiv de măsurare a vitezei, unul dintre aşa-zisele radare fixe instalate în urmă cu doi ani pe raza judeţului Suceava.

Accidentul, informează poliţia, s-a petrecut joi după-amiază, în jurul orei 16:30, pe DN 2, pe raza localităţii Drăguşeni, şi a fost cauzat de neadaptarea vitezei.

Cu piciorul pe acceleraţie, Petru I., în vârstă de 64 de ani, din localitate, conducea autoturismul proprietate, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a ieşit în afara carosabilului, a luat în plin stâlpul radarului fix, după care s-a răsturnat pe câmpul de pe marginea drumului.

În urma accidentului, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava (IPJ), şoferul şi un alt pasager, Haralamb C., de 72 de ani, din municipiul Suceava, au suferit leziuni grave, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava.

La nivelul judeţului Suceava, radarele fixe au început să funcţioneze la mijlocul lunii februarie 2009.

Patru radare au fost dispuse pe DN 29, în comuna Dumbrăveni, în timp ce câte două au fost date în folosinţă la Drăguşeni şi Roşiori, pe DN 2.

În mai puţin de două luni de la darea în folosinţă, cele opt aparate de măsurare a vitezei au înregistrat 42.188 de abateri privind depăşirea limitei de viteză legală, de unde rezultă o medie de aproximativ 800 de înregistrări pe zi.

Câteva luni mai târziu, radarele fixe au fost suspendate, fiind considerate în afara legii.

Dispozitivele şi stâlpii pe care sunt montate acestea au rămas la locul lor, mai puţin cel de la Drăguşeni distrus, acum două zile, de şoferul vitezoman.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Răniţi grav, după ce s-au izbit cu maşina într-un aparat de radar fix.
 Vizualizări articol: 922 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
Răniţi grav, după ce s-au izbit cu maşina într-un aparat de radar fix3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu este adevarat trimis de
( 7 aug 2011, 14:13:12
Mai mincinosilor, ati fost voi la fata locului sa vedeti ca soferul era vitezoman? De unde stiti ce viteza a avut? Scrieti si voi ca sa va aflati in treaba, fara documentatie la fata locului. Cunosc persoana si nu s-a intamplat deloc asa cum scrieti voi. A incercat sa se fereasca de un tir care luase curba prea in larg, intrand pe sensul opus de mers iar soferul nostru nu a facut decat sa se fereasca in afara partii carosabile, moment in care masina a intrat in acel stalp. Dar de ce nu scrieti si despre acesti oameni care dupa ce nu mai folosesc acele radare au lasat acolo stalpii fara nici un scop? Sau de ce nu se spune nimic de tir, care dupa cum marturisesc localnicii, a mai mers mult dupa aceea pe contrasesn!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei