Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 iun 2011 - Anul XVI, nr. 141 (4739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reciclare

Sucevenii pot scăpa mâine de deşeurile electrice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii au posibilitatea să renunţe la deşeurile de echipamente electrice şi electronice mâine, când vor avea la dispoziţie şapte puncte de colectare, amplasate în mai multe zone ale municipiului. Punctul central de colectare a deşeurilor va fi amenajat în parcul Florea Vladimir (vizavi de primărie). Vor fi amenajate şi câteva puncte de colectare provizorii, în Piaţa Centrală – în parcare (str. Petru Rareş), str. Staţiunii, supermarket Premier, str. Calea Burdujeni, vizavi de intrarea în Piaţa Agroalimentară, b-dul George Enescu, vizavi de fostul magazin Curcubeul, str. Gării, în parcul din faţa Gării, cartier Zamca - lângă Radio As.

În aceeaşi zi, cetăţenii din comuna Bilca sunt invitaţi să se debaraseze, în mod responsabil, de echipamentele vechi sau defecte, pe care le vor putea depune la centrul de colectare ce va fi amenajat la Primăria Bilca, între orele 9:00 – 16:00.

Atât locuitorii municipiului Suceava, cât şi cei din comuna Bilca care doresc să depună echipamente grele ori voluminoase beneficiază de preluarea gratuită de la domiciliu. Pentru detalii suplimentare şi programarea comenzilor de la domiciliu, cetăţenii pot apela numărul de telefon 0785 939 826, zilnic, între orele 8:00 – 20:00, până astăzi, şi sâmbătă, 18 iunie, până la ora 15:00.

 

Tombolă cu premii consistente

Toţi participanţii la colectare vor fi înscrişi automat la tombola ce premiază spiritul civic şi responsabilitatea socială. Premiile pentru  suceveni constau în cinci combine frigorifice şi 20 de cuptoare cu microunde, oferite de partenerul Candy. Locuitorii din Bilca pot câştiga două maşini de tuns iarbă şi trei maşini de găurit.

Tragerile la sorţi ale câştigătorilor la cele două tombole vor avea loc mâine. În Suceava, tragerea la sorţi se va desfăşura în Parcul Florea Vladimir (vizavi de primărie), de la ora 18:00, în timp ce câştigătorii din Bilca vor fi extraşi la primăria comunei, de la ora 17:00. Detaliile despre programul campaniei de mediu şi regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro.

Campania de reciclare a deşeurilor electronice - “Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”, care se va desfăşura sâmbătă la Suceava şi Bilca, a fost iniţiată de Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec (o organizaţie non-profit, înfiinţată de zece dintre cei mai cunoscuţi fabricanţi europeni de aparatură electrocasnică prezenţi pe piaţa din România), împreună cu Primăriile Suceava şi Bilca. Campania se va desfăşura şi cu sprijinul partenerilor Bosch, Candy şi SKIL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii pot scăpa mâine de deşeurile electrice.
 Vizualizări articol: 1110 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sucevenii pot scăpa mâine de deşeurile electrice5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei