Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 iun 2011 - Anul XVI, nr. 141 (4739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şeful Sectorului Poliţiei de Frontieră Vicov a refuzat o mită săptămânală de 6.500 de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comisarul-şef Dan Nicolaică, şeful Sectorului Poliţiei de Frontieră Vicov, a refuzat să intre în „hora” contrabandiştilor de ţigări, contra unei şpăgi periodice consistente, ba, mai mult, şi-a sesizat superiorii despre această situaţie, condiţii în care mituitorul a fost reţinut de autorităţi.

În urmă cu câteva zile, şefului Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret, comisar-şef Dan Nicolaică, i s-a propus, de către Ilie Chira, din Vicovu de Sus, o „colaborare”, în sensul ca ofiţerul să-i faciliteze transporturi de ţigări de contrabandă peste fâşia verde. Discuţia s-a finalizat cu decizia ca în următoarele zile să aibă loc o nouă întâlnire între cei doi, urmând ca atunci să se stabilească amănuntele unei viitoare „colaborări”.

Imediat după acest moment, ofiţerul a informat comanda Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, care a sesizat Direcţia Generală Anticorupţie.

În cursul zilei de miercuri a urmat runda a doua a întâlnirilor, rundă „asistată” de aparatura instalată de specialiştii DGA, în care lui Nicolaică i s-a propus să „închidă ochii”, contra sumei de 6.500 de euro, la un transport săptămânal de o sută de baxuri de ţigări de contrabandă.

„Ofertantul” din Vicovu de Sus a fost reţinut ieri dimineaţă în cadrul acţiunii de amploare care a avut loc în judeţul Suceava, acţiune care a cuprins 125 de percheziţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful Sectorului Poliţiei de Frontieră Vicov a refuzat o mită săptămânală de 6.500 de euro.
 Vizualizări articol: 703 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Şeful Sectorului Poliţiei de Frontieră Vicov a refuzat o mită săptămânală de 6.500 de euro3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ERA TIMPUL ! trimis de
(17 iun 2011, 13:01:19
De cand se actioneaza asupra contrabandei cu tigari , era normal sa apara si oameni care sa refuze colaborarea, eu ma intreb de ce nu au fost asemenea cazuri inaintea acestor actiuni. Or cum de acuma inainte or ce mica colaborare cu contrabandisti este sortita esecului , deoarece activitatea politiei de frontiera este bine supravegheata de aparatura moderna , si de oameni integri care nu se preteaza la compromiterea statutului lor.
2.   :) trimis de
(17 iun 2011, 13:52:04
a refuzat mita de la cel ce.i face concurenta..
-Ce ma? tu iti permiti sa ma jignesti cu 6500/ saptamana?? ce astia sunt bani ma??
Stii tu cat fac eu intr.o zi ?
3.   Mda... trimis de
(17 iun 2011, 14:35:01
In momentul de fata nu stiu cati dintre pf nu ar mai fraterniza cu infractorul...pentru 900 de lei pe luna cine mai e interesat sa pazeasca granita...vom ajunge sa intalnim pe frontiera paznici imbracati in salopete visinii...ca la ce stres esti supus nu stiu daca mai poti rezista...chiar mi-am adus aminte de o vorba veche: oare mai sunt o suta la poarta care abia asteapta sa poarte uniforma de politist sau cativa dintre ei au plecat la facut bani frumosi prin Europa?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei