Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 iun 2011 - Anul XVI, nr. 141 (4739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Restructurări

ISU Suceava va da afară 40 de pompieri în această vară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Efectivele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava se vor subţia semnificativ în această vară. Conform reorganizării dispuse de la nivel central, 40 de pompieri urmează să-şi piardă locurile de muncă. Conform cifrelor oficiale primite de conducerea ISU Suceava, reorganizarea trebuie făcută în termen de 90 de zile începând cu data de 15 iunie, deci până la jumătatea lui septembrie.

„Nu ştim încă cine va pleca, se vor face o serie de ierarhii pe criterii de performanţă, iar pe baza acestora vor fi aleşi cei 40 de oameni la care suntem nevoiţi să renunţăm”, a declarat colonelul Ion Burlui, şeful ISU Suceava, precizând că cifra este valabilă la nivel de judeţ şi reprezintă aproximativ 5% din totalul angajaţilor instituţiei.

Colonelul a mai arătat că, începând de anul trecut, a înregistrat 30 de plecări voluntare prin demisii din partea subordonaţilor.

Deşi nimeni nu vorbeşte oficial despre aceste aspect, plecările destul de masive, precum şi restructurările de anul trecut şi cele care vor urma vor face ca unităţile de pompieri din judeţ să se afle în criză de personal, fapt care se va răsfrânge cu siguranţă asupra operativităţii şi calităţii intervenţiilor la incendii sau alte situaţii de urgenţă.  

Cum numeroşi pompieri sunt nemulţumiţi de tăierile repetate de salarii, este de aşteptat să se înregistreze demisii şi în următoarea perioadă, condiţii în care conducerea ISU ar fi în situaţia de a da afară mai puţin de 40 de oameni.

După ultimele tăieri de salariu, un subofiţer din cadrul ISU mai ridică la sfârşit de lună doar în jur de o mie de lei, aproape jumătate faţă de salariul de acum doi ani de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ISU Suceava va da afară 40 de pompieri în această vară.
 Vizualizări articol: 1708 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
ISU Suceava va da afară 40 de pompieri în această vară3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Reorganizare trimis de
(17 iun 2011, 17:26:17
si atunci sa-l vezi pe base sofer pe tulumba, boc sef de teava si flutur cu lopata pe la interventii. ca destul au facut campanie pe spatele sinistratilor din judet.mamele lor o sa mai lucreze pe la MAI (oricum au pensiile mai mari decit salariile politistilor, pompierilor si jandarmilor )
2.   Paradox trimis de
(17 iun 2011, 19:49:01
la noi la suceava se da afara numai personal operativ si nici un cadru militar de la inspectorat nici macar un ofiter pentruca acolo si-au bagat pilele.nu se coboara nici macar un subofiter la treaba de jos

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei