Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 iun 2011 - Anul XVI, nr. 141 (4739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Flutur: „Din cauza PSD-ului, judeţul Suceava a rămas subdezvoltat”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele democrat-liberalilor suceveni şi al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a acuzat PSD că se face vinovat de încetinirea dezvoltării judeţului Suceava. Flutur a declarat că, în timp ce opoziţia critică actuala putere pentru intenţia de a reorganiza din punct de vedere teritorial România, administraţia judeţeană suceveană se preocupă în mod special de atragerea de investiţii şi de fonduri pentru proiecte de dezvoltare.

Şeful administraţiei judeţene a precizat că Suceava are nevoie de investiţii pentru a putea fi o viitoare capitală de regiune.

„În timp ce opoziţia critică, noi încercăm să facem câte ceva. Ne-am văzut şi îmi văd de treabă cu programele de dezvoltare ale judeţului Suceava. Pentru a fi o capitală de viitoare regiune, Suceava trebuie să aibă investiţii. Ori PSD trebuie să tacă. Din cauza PSD-ului, judeţul Suceava a rămas subdezvoltat. Noi încercăm şi facem eforturi uriaşe, şi pe brandul Bucovina, şi pe investiţii, pentru ca Suceava să merite să fie o capitală de regiune, cât de mare o fi ea. Şi inclusiv zilele acestea am dat startul la lucrările de la Cetatea de Scaun, poate un simbol a ceea ce dorim să se întâmple în perioada următoare”, a declarat Flutur. El a adăugat că nu intenţionează să răspundă la atacurile social-democraţilor, însă a ţinut să-i acuze pe aceştia că sunt cei care „au ţinut acest judeţ în subdezvoltare”.

Preşedintele administraţiei judeţene a spus că partidele din opoziţie, în special PSD, au criticat orice acţiune pe care actualul Consiliu Judeţean a făcut-o pentru promovarea Bucovinei, cum ar fi evenimentele de Crăciun şi Paşte, dar şi investiţiile realizate în ultimii ani, cum ar fi şoseaua de centură a Sucevei.

„Ei transformă totul într-o luptă politică. Eu îmi văd de treabă în continuare şi mă lupt din răsputeri să aduc fonduri pentru judeţ, pentru că asta va face diferenţa. Şi cred că orice om a văzut că, din Regiunea de Nord – Est, în judeţul Suceava s-a făcut câte ceva în comparaţie cu alte judeţe. Eu cred că ăsta este atuul de forţă pentru a discuta mai departe şi pentru a negocia politic, şi nu bla-bla-urile ieftine pe care le fac unii şi alţii într-o opoziţie ştearsă şi demagogică”, a încheiat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: „Din cauza PSD-ului, judeţul Suceava a rămas subdezvoltat”.
 Vizualizări articol: 716 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 7 voturi
Flutur: „Din cauza PSD-ului, judeţul Suceava a rămas subdezvoltat”2.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hmmm trimis de
(17 iun 2011, 11:35:00
mai nenea fluturica, hai inchide mata gurita, PSD-istii luau spaga 25%, tu iei 50%, stiu caz concret, nu mai umbla cu vrajeala, mars de la putere hotilor!!!
2.   Si eu stiu! trimis de
(17 iun 2011, 11:50:21
Furaciunile PDL-istilor la Suceava nu se vrea sa fie vazute. Se stiu, dar nu se vrea nimic. Bai nea Flutur, nu mai tine cu texte de genul hotii de PSD_isit. Ai avut 5 ani sa le dovedesti si din contra. A reiesit ca ai mancat numai  ☭ . Vrei cazuri concrete? Ia vezi matale cazul Marza. Cred ca nu-l cunosti. O sa moara cu tine de gat, nesimtitule. Siktir.
3.   Pd-l=psd=pnl=0 trimis de
(17 iun 2011, 12:38:46
Clasa politica din Romania =0.Va rog frumos nu luati apararea la nimeni.
4.   Ce... trimis de
(17 iun 2011, 12:47:17
da e adevarat ca doar un marinar poate spune asta.
niciodata pdl nu se va compara cu psd. psd a crescut salarii, pdl a taiat salarii.
si multe alte exemple asemanatoare se pot expune...
pe de alta parte niciodaca un crin antonescu nu va fi un emil boc, hai sa fim seriosi!!!
5.   SERIOS GRAIESTI ? trimis de
(17 iun 2011, 14:14:31
DOMNULE FLUTUR AI CINCI ANI DE CIND CONDUCI JUDETUL,DE CE NU AI FACUT CEVA BUN PENTRU JUDET,PENTRUCA STAI MAI MULT LA BUCURESTI SI JUDETUL E DE IZBELISTE.P S D A FACUT RAU DAR VOI PORTOCALII CE BRINZA ATI FACUT?CONCRET. CE NU FACETI VOI DATI VINA PE ALTII,BANII SINT LA VOI SI LA UDREA.
5.1  RE: SERIOS GRAIESTI ? trimis de
(17 iun 2011, 16:58:47
Din contra. Daca stai mai mult la Bucuresti la masa cu cine trebuie, reusesti sa faci mai multe decat daca te agiti degeaba prin judet. Flutur si-a facut treaba din punctul asta de vedere. Stand la masa cu Basescu si Boc, a adus investitii enorme in judet. Poate ca a furat si el de a rupt din aceste fonduri dar cu siguranta ca s-au miscat foarte multe lucruri prin judet fata de perioada cand Marza si PSD era la putere. A bagat canalizare+apa curenta pana si la bunica-mea in sat care e la 80 de km de Suceava.
6.   Psd=pnl=pd-l=minciuna trimis de
(17 iun 2011, 14:46:03
Se impune schimbarea clasei politice din Romania,motivul principal fiind lipsa de implicare pentru nevoile cetateanului.
7.   Papagal trimis de
(17 iun 2011, 14:46:50
Bai fluturistule, hai sa moara ma-ta ca ai dreptate? Nu ti-e rusine golanule? Hoti au fost si pesedistii dar voi sunteti tata si mama hotilor!!! Ati ingropat tara asta in datorii si ati furat toti banii, cu ce tupeu mai vii tu in fata noastra sa dai vina pe altii? Sa vedeti ca autostrada Marea Baltica - Marea Neagra nu va putea fi construita tot din cauza PSD-ului!
8.   Face-ti ceva mai concret trimis de
(17 iun 2011, 19:02:09
dupa ce a-ti taiat orice fel de venit pe care/l avea amaratul de roman un singur lucru a-ti mai avea de facut in tara asta....sa va taiati venele mincinosilor,papagalilor,incom
9.   BCDAR trimis de
(18 iun 2011, 22:12:36
tu ce crezi ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei