Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 mai 2011 - Anul XVI, nr. 123 (4721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Festivitate

Ultimul curs pentru elevii din clasa a XII-a de la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu robă şi cu tocă personalizată în funcţie de specializarea clasei, 295 de elevi de clasa a XII-a ai Colegiului Tehnic „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului au participat miercuri la cursul festiv. Primele emoţii au fost cele determinate de desemnarea şefului de promoţie.

Media egală şi portofoliile consistente cu diplome obţinute la concursuri şi olimpiade judeţene şi naţionale au făcut ca alegerea şefei să fie dificilă dar, în urma votului consiliului profesoral, două eleve au câştigat titlul şi onoarea de a susţine discursul final, ca purtătoare de cuvânt ale întregii generaţii de absolvenţi. Este vorba despre elevele Raluca Gătej, din clasa a XII-a A, specializarea Matematică - Informatică intensiv engleză, şi Angelica Stigleţ, din clasa a XII-a B, specializarea Matematică - Informatică intensiv informatică.

 

Elevii au organizat un marş al absolvenţilor

Nici elevii participanţi de-a lungul celor patru ani de liceu în acţiunile de voluntariat nu au fost uitaţi la cursul festiv. 30 de elevi au fost premiaţi pentru participarea în cadrul parteneriatelor cu şcoli din Polonia şi din Franţa, în cadrul campaniei „Let`s Do It, Romania!”, în cadrul activităţilor din cadrul proiectului în colaborare cu Institutul Aspen şi în multe alte proiecte, cu voluntari scoţieni la cursurile de vară sau cu corul Kulshan din Statele Unite ale Americii.

Următorul moment a constat în invitarea pe scenă a fiecărei clase a XII-a pentru fotografii cu dirigintele şi cu alte cadre didactice. A urmat apoi marşul absolvenţilor până la primăria oraşului, unde au fost invitaţi în Sala Mare. Acolo li s-au transmis mesaje de încurajare şi de felicitare şi s-a ciocnit un pahar de şampanie.

Întregul eveniment a fost organizat de către conducerea şcolii, reprezentată prin directoarea Mihaela Ursaciuc şi directorul adjunct Mariana Pintilie şi de către cadrele didactice ale unităţii de învăţământ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ultimul curs pentru elevii din clasa a XII-a de la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 2203 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Ultimul curs pentru elevii din clasa a XII-a de la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(28 mai 2011, 17:05:51
Vai, grea e despartirea...
Unde-s anii tineretii noastre? Cui raman padurea cu miros de feriga si clipocitul vesel al Raului Moldova, intalnirile la foc ce se stingea catre dimineata, si intalnirile nedorite cu boschetarii. Ca mai apoi sa ne amintim ca aveam si teme de pregatit...
Vai dar si intalnirile cu educatorii nostri, minunandu-se de frumoasele noastre caiete cu foaie imaculata in locul temelor.
Cate trairi bulversante dar atat de frumoase !
Amintiri de neuitat imprimate adanc in inima noastra...
Plecam, dar promitem sa revenim cu rezultate admirabile si multumiri catre cei ce ne-au aratat cum se manifesta rabdarea, ingaduinta, buna pedagogie, cu atat mai mult PRIETENIA.
RespeKt DRAGILOR! aljsdbf

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei