Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 mai 2011 - Anul XVI, nr. 123 (4721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Junghiuri

Proces de 50.000 de lei pentru cana de pe biroul viceprimarului Harşovschi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un nou episod al “vendetei” dintre viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi şi liderul municipal al PSD Suceava, Ovidiu Donţu, care este şi consilier local, s-a consumat ieri în şedinţa de Consiliu Local.

Cei doi, cunoscuţi pentru confruntările lor declarative, ajunse şi în instanţă, s-au împuns din nou, din vorbe, în şedinţa de ieri, încât, la un moment dat, Harşovschi, care era şi preşedinte de şedinţă, a spus în glumă, adresându-se colegilor săi: “Aveţi grijă ce-i spuneţi domnului Donţu, că vă puteţi trezi daţi în judecată pentru orice. Mie mi-a deschis acum proces pentru o cană”.

Ovidiu Donţu a confirmat acest lucru, dar s-a abţinut de la comentarii pe această temă în timpul şedinţei, mulţumindu-se să-i arunce alte săgeţi rivalului său, cu care se află “în corzi” încă din 2008, când Harşovschi a devenit viceprimar.

Mai exact, Ovidiu Donţu cere despăgubiri de 50.000 de lei pentru lezarea imaginii sale publice, prin afişarea, pe o cană de pe biroul viceprimarului Lucian Harşovschi, a unei imagini trucate, în care cei doi sunt afişaţi într-un ring de box, iar Donţu este cu un ochi învineţit şi cu buza spartă.

“Nu e normal ca imaginea ta trucată, cu chipul plin de sânge, să fie afişată într-o instituţie publică, mai exact în biroul viceprimarului. Nu avea decât să ţină acea imagine acasă dacă îl încântă, dar nu într-un loc în care să fie văzută de o mulţime de oameni, să îmi afecteze mie imaginea publică”, a declarat Ovidiu Donţu.

De altfel, acesta nu este singurul proces pe care Donţu i-l intentează lui Harşovschi, ci cel de-al treilea, iar sumele cerute în total drept despăgubire sunt de 200.000 de lei (două miliarde de lei vechi).

Nici Harşovschi nu s-a lăsat mai prejos şi l-a acţionat în judecată pe Donţu pentru o declaraţie politică a acestuia. Procesul a fost câştigat în februarie de Harşovschi, care trebuia să primească de la Donţu daune morale de 5.000 de lei.

“Cana de care se leagă acum Donţu a fost un cadou pe care l-am primit de la trei prieteni de ziua mea. Ştiind de disensiunile existente între mine şi Donţu, precum şi de procesul pe care l-am câştigat, mi-au oferit un cadou amuzant, personalizat, în care Donţu apare ca fiind făcut Knock-Out în lupta dintre mine şi el, precum şi scorul, care e în favoarea mea. Pe spatele cănii chiar scrie că imaginea respectivă este un pamflet şi că trebuie tratată ca atare. Când m-am întâlnit cu Donţu şi mi-a zis că m-a dat în judecată pentru acea cană am crezut că e o glumă. E cana cu care beau ceai în fiecare zi, nu e nimic anormal să fie la mine pe birou”, a explicat Lucian Harşovschi.

Aflând de valoarea despăgubirii pe care i-o cere Donţu în acest nou proces, Harşovschi a spus că nici prin gând nu i-a trecut că are o cană atât de valoroasă.

“Mă gândesc să scot cana la licitaţie, să văd cine ar da atâţia bani pe ea”, a adăugat Harşovschi, în glumă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proces de 50.000 de lei pentru cana de pe biroul viceprimarului Harşovschi.
 Vizualizări articol: 903 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.18/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 11 voturi
Proces de 50.000 de lei pentru cana de pe biroul viceprimarului Harşovschi4.2511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(27 mai 2011, 11:15:10
Aş râde da’ .. nu mă prea trece
Poate ştie Harşovschi de ce ? !
Nu-l las ca mintea să şi’o frece
Că .. poate face explozie !

O persoană inteligentă intinidează
Deh ! asta e ! poate-n viaţa următoare
El proces intentează
Inteligenţei sale sclipitoare

Eu nuş’cum dreq p’acest viceprimar
Nu-l încearcă senzaţia de inutilitate ? !
Ştie să numere ( încasează numerar )
Dar astea’s ,, realităţi ’’ .. separate applause
1.1  RE: * trimis de
(27 mai 2011, 15:42:50
Cel mai mare incasator /
Esti tu ABCDAR minor /
Te ascunzi sub fusta USL-istă /
Plina de hoarda comunistă /
Tu in fiecare lună /
Treci pe la a lui dontu' mână /
Care iti intinde în greață /
Bani pentru postarea grasă /
Pentru orisice postare /
Esti aplaudat în urale /
La sedințe USL-iste... /
De mumii comuniste.

2.   Ca in filmele cu prosti trimis de
(27 mai 2011, 11:26:51
Am ajuns intr-un loc de impas ca societate

- Acuma meciul se joaca intre 2 oameni politici dar sa zicem ca un cetatean se intalneste pe strada cu Domn Dontu care nu ii place figura acelui cetatean si nascoceste ceva pentru al da in judecata

Acel cetatean poate fi oricene , vom ajunge la abuzuri masive din partea OMENILOR SMECHERI, care au ceva bani , care cred ca pot face cam tot ce vor , ne pot da in judecata ca ne-am uitat urat la ei , pot inventa orice numai sa ne trimita in instanta unde cu " putin noroc " vor fi declarati castigatori.

Domnul Dontu e doar un simplu membru de consiliu local nici nu vreau sa ma gandesc ce va face daca va ajunge deputat sau in alte functii inalte .

Nesimtirea si mitocania incep sa guverneze tara !

3.   Dontu...si batuta!!! trimis de
(27 mai 2011, 12:28:38
Rugam instantele cumulate ale Sucevei...sa dea dreptate d-lui dontu, iar banii sa-i primeasca din patru in patru ani...in campaniile electorale, insa...daca ia bataie(...cum face de obicei ) ...sa retrurneze banii cu dobanda BNR, adica 49,5 %...
Altfel...l-ati ras...de la campania electorala...si asa n-are PSD-ul decat cateva milioane de euro datorie de acum 4 ani...Iar Boc si base...nu mai pleaca o data de la guvernare...! Uf doamne................!!!!!!!!
4.   Lipsa de ocupatie trimis de
(27 mai 2011, 19:44:16
Unii oamenii (politicieni) in lipsa de ocupati dau pe altii in judecata pentru niste lucruri lipsite de importanta. Eu l-as sfatui pe d-l Dontu sa faca si el ceva in orasul asta ca de asta e consilier si e platim din banii nostri, inteleg ca nu are putere de decizie dar macar sa propuna anumite proiecte, sa vina cu idei, nu sa isi piarda timpul dand in judecata niste persoane care totusi fac ceva pentru oras, chiar daca nu le iese intotdeauna macar incearca. Dontule rusine, esti un......... dar m-ai bine ma abtin, nu de alta dar mi-e frica ca poate ma da in judecata......
5.   Public trimis de
(28 mai 2011, 19:41:52
nenea asta Dontu are imagine publica ??

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei