Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 mai 2011 - Anul XVI, nr. 123 (4721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Paleologu: Câştigătorii la Convenţie să pună balsam pe zgârieturi; eu sunt specialistul cu balsamul

Vineri, 27 Mai 2011 (18:14:07)

Vicepreşedintele PDL Theodor Paleologu susţine că aceia care au câştigat la Convenţie "trebuie să aibă grijă să pună balsam pe eventualele zgârieturi şi în niciun caz oţet", adăugând că el poate să ajute în acest sens, fiind "specialistul cu balsamul în partid", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Theodor Paleologu a declarat, vineri, la Sfântu Gheorghe, că orice convenţie lasă, "desigur", şi unele nemulţumiri în urmă, iar cei care câştigă trebuie să aibă grijă "să pună balsam pe eventuale zgârieturi şi în niciun caz oţet".

"Eu pot să ajut să facem acest lucru, sunt specialistul cu balsamul în partid", a spus Paleologu.

Întrebat unde sunt aceste "zgârieturi" în partid, vicepreşedintele PDL a răspuns că la mai multe persoane, fără îndoială.

Totodată, el a subliniat că la Convenţie partidul a votat pentru continuitate, iar eventualele schimbări sunt mai degrabă ajustări decât schimbări majore.

"Am votat pentru continuitate, totuşi e clar acest lucru, dar sunt o serie de ajustări, eu n-aş vorbi de schimbări. Schimbarea ar fi fost să mă voteze pe mine, dar se pare că nu a sosit încă momentul, dar o să sosească", a afirmat el.

De asemenea, răspunzând la o întrebare a jurnaliştilor, Paleologu a spus că, în opinia sa, "în niciun caz" nu sunt incompatibile funcţiile de premier şi de preşedinte de partid.

"În niciun caz nu sunt incompatibile, depinde de moment. Sunt momente în care e bine să fie aceeaşi persoană prim-ministru şi preşedinte de partid, şi sunt situaţii în care e, poate, preferabil să le separi. Oricum, nu am de gând să exprim o opinie singulară asupra acestui subiect, trebuie să existe discuţie în BPN. N-a avut loc o asemenea discuţie în BPN, o aştept şi oricum actorul principal în această chestiune este preşedintele (Traian Băsescu - n.r.), el este cel în măsură să dea un răspuns dacă se face ceva într-un sens sau altul", a afirmat vicepreşedintele PDL.

Theodor Paleologu a vizitat, vineri, Muzeul Carpaţilor Răsăriteni şi Muzeul Naţional Secuiesc din Sfântu Gheorghe, după ce s-a întâlnit, joi seară, cu conducerea PDL Covasna.

"Am vrut să mulţumesc colegilor din Covasna pentru ospitalitatea şi sprijinul din timpul campaniei interne din partid. Am asistat la o reuniune a Biroului Permanent Judeţean şi a organizaţiei de tineret", a spus el.

Emil Boc a fost reales, în 14 mai, preşedinte al PDL, obţinând 868 de voturi ale delegaţilor la Convenţia Naţională a partidului, în timp ce Vasile Blaga a obţinut 499 de voturi, iar Theodor Paleologu - 24 de voturi. Astfel, Emil Boc a obţinut din primul tur un nou mandat de preşedinte al PDL. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Paleologu: Câştigătorii la Convenţie să pună balsam pe zgârieturi; eu sunt specialistul cu balsamul.
 Vizualizări articol: 720 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paleologu: Câştigătorii la Convenţie să pună balsam pe zgârieturi; eu sunt specialistul cu balsamul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei