Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 mai 2011 - Anul XVI, nr. 123 (4721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune

Liceele îşi fac reclamă mâine, la „Târgul ofertelor educaţionale”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liceele din judeţul Suceava vor participa mâine la cea de-a XII-a ediţie a „Târgului ofertelor educaţionale”, eveniment care va avea loc la Iulius Mall, începând cu ora 10:00.

Evenimentul este organizat de Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională şi va debuta la ora 10:00, cu deschiderea oficială şi cu mesaje din partea invitaţilor. Între orele 11:00 şi 18:00 vor avea loc prezentarea ofertelor educaţionale ale liceelor din judeţ, momente artistice oferite de instituţiile participante, ateliere de dezvoltare personală şi testări psihologice ale elevilor de clasa a opta în vederea identificării aptitudinilor şi profilului pe care să-l urmeze la liceu.

Evenimentul va continua şi duminică, între orele 10:00 şi 16:00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liceele îşi fac reclamă mâine, la „Târgul ofertelor educaţionale”.
 Vizualizări articol: 1052 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Liceele îşi fac reclamă mâine, la „Târgul ofertelor educaţionale”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Daca vrei scoala trimis de
(27 mai 2011, 13:31:28
Cel mai bun liceu din Suceava - Colegiul National de Informatica Spiru Haret. Pentru parintii responsabili: nu te lua dupa vecinu', ca "al meu e la Stefan", "al meu e la Petru"....Spiru tata....aia-i scoala si nu zic degeaba, am terminat acum 4 ani. Se face scoala. Nota 10 domnului Miron, Rusu, Amanoae, Tompea, doamnei Vasilovici, Grigoras
1.1  RE: Daca vrei scoala trimis de
(27 mai 2011, 15:12:43
Oriunde se face scoala daca chear vrei sa inveti. Probema la noi nu e neaparat de calitatea scoli cat e de dorinta elevilor de a invata. Nu pot contrazice faptul ca unele licee sunt mai bune ca altele, dar si din cel mai rau liceu din suceava poate iesi o minte sclipitoare. Conteaza in egala masura liceul si elevul.

Parerea mea.
1.2  RE: Daca vrei scoala trimis de
(27 mai 2011, 17:32:35
Acum 4 ani ai terminat, PUIULE?
Și „vasmiletca” de la țărănoaia in 2003?
Ai fost cumva în A?
Suci-ți-aș gâtul dacă tu îi înveți pe cei bătrâni cum se fac copiii!
2.   Negarea negației, puiule… trimis de
(27 mai 2011, 19:47:24
La fel de adevărat este că părinții responsabili nu trebuie să se ia nici după sfaturile puțoiului A4TECH. Deși nu mai este posibilă înscrierea în anul școlar 2011-2012, datorită probelor de aptitudini, totuși cel mai bun liceu din județ este Colegiul Militar Liceal „Ștefan cel Mare”. Abia acolo se face carte serioasă, integrată într-un sistem educațional ce pune accentul pe valori tradiționale: onoare, demnitate, cinste, corectitudine, camaraderie…
Dar A4TECH nu are de unde să știe asemenea lucruri atâta timp cât el a văzut doar poarta unui asemenea liceu, eliminat fiind la probele de aptitudini sportive. În schimb puiuțul ce abia a crăpat coaja oului își poate permite să insulte absolvenții acestei instituții de elită a învățământului sucevean și național, considerându-i ratați, nimicuri absolute după ce mai înainte au fost ceva mai mult decât nimicuri. Nimicuri care i-au fost profesori… miloși și i-au dat note umflate la… sport pentru ca să poată, mai apoi, rata cu „succes” similar testele sportive.
Nu în ultimul rând, fie vorba între noi, putzoieșul nici nu prea a strălucit la vreo materie în liceul absolvit – mărturie pot sta lamentările repetate ale maică-sii referitoare la performanța școlară a feciorului!
În concluzie, puiule, aprecieri negative venite din partea unui exemplar uman asemănător ție, pentru cei erudiți echivalează cu un compliment
3.   Nu neg negarea negatiei, domnule... trimis de
(28 mai 2011, 10:17:03
La fel de adevarat este si ce spui dumneata. Eu mi-am dat parerea deoarece acolo am vazut ce e greul, acolo am vazut ce inseamna sa fii tu contra lor, ce inseamna respectul si am fost cel mai bun la programarea calculatoarelor (din AN), matematica si fizica. In 2003 an terminat la Scoala nr.8 din Suceava, cat despre "eliminat fiind la probele de aptitudini sportive" nu ma recunosc.
Si in plus, scoala de astazi nu mai e cea care te modeleaza pentru a fi bun la ceva; ba din contra nu stiu cum sa te mai asupreasca, nu stiu cum sa-ti mai arate k de fapt nu esti bun la nimik, nu o sa ajungi niciodata om calumea...asta-ti baga ei in cap ......... si ........ .......... mamii lor de tatari.

Parinti: trimiteti-va copiii la orice scoala in 2011...importanti sunt banii

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei