Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 mai 2011 - Anul XVI, nr. 123 (4721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unul după altul

Şir îngrijorător de accidente în care au căzut victime copii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ultimele zile au adus o adevărată serie neagră de accidente în care au căzut victime copii, cei mai mulţi după ce s-au angajat brusc şi fără a se asigura în traversare. În patru zile s-au petrecut şase evenimente rutiere din acest gen, multe dintre acestea foarte grave.

Seria de accidente a început duminica trecută, când doi copii, un băiat şi o fată, ambii în vârstă de trei ani, au fost răniţi grav. Scăpaţi de sub supraveghere de părinţi, micuţii au ieşit brusc în stradă, fiind loviţi de o maşină, respectiv de un scuter, un accident petrecându-se pe străzile din Fălticeni şi unul la Baia.

A doua zi, luni, încă două accidente. Într-un caz, o fetiţă în vârstă de 13 ani a fost acroşată de o remorcă scăpată de sub control. Accidentul s-a petrecut în comuna Moldova Suliţa, vinovat de producerea sa fiind şoferul unui camion, care tracta o remorcă defectă al cărei sistem de prindere a cedat.

Tot luni, pe strada Privighetorii din Suceava, o fetiţă în vârstă de 9 ani, aflată pe o bicicletă, s-a dezechilibrat şi a căzut de pe trotuar spre carosabil, peste o maşină. Din fericire, în aceste două cazuri victimele au scăpat cu leziuni uşoare.

Marţi, un copil în vârstă de 7 ani a fost accidentat pe strada Aleea Primăverii din Rădăuţi. Acesta se deplasa pe marginea drumului, alături de alţi copii, şi a fost acroşat de maşina condusă de un tânăr în vârstă de 26 de ani care a părăsit locul accidentului. 

Miercuri seară, la ora 20.00, pe un drum din Hânţeşti, un minor în vârstă de 17 ani, aflat pe un moped, s-a izbit într-o fetiţă în vârstă de 10 ani, care, precizează poliţia, fiind nesupravegheată, se deplasa pe partea carosabilă.Şi în cazul acestor ultime două accidente, victimele au fost diagnosticate cu leziuni uşoare.  

Poliţiştii atrag atenţia că încălzirea vremii expune mult mai mult copiii la accidente, principalii responsabili în acest sens fiind părinţii, care trebuie să-i supravegheze şi să nu-i lase singuri în apropierea carosabilului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şir îngrijorător de accidente în care au căzut victime copii.
 Vizualizări articol: 802 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Şir îngrijorător de accidente în care au căzut victime copii5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Partinti care nu se ocupa de educatia copiilor... trimis de
(27 mai 2011, 23:04:35
lipsa de educatie din partea parintilor contribuie la aceste accidente. am vazut multe persoane care merg pe partea carosabila si chiar daca ii claxonezi tot nu se feresc. vorba unui prieten cu niste babe care nu se fereau din calea masinii: "mamaie, asta calca, nu f..e"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei