Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 mai 2011 - Anul XVI, nr. 101 (4699)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Act sexual interzis

Dosar penal, pentru că a lăsat gravidă o minoră în vârstă de 13 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din comuna Calafindeşti s-a ales cu dosar penal, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră în vârstă de 13 ani şi a lăsat-o însărcinată.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii din Dărmăneşti au fost sesizaţi chiar de adolescenta în cauză că, în cursul lunilor octombrie şi decembrie 2010, a întreţinut relaţii sexuale cu tânărul din Calafindeşti, Gheorghe A., în vârstă de 27 de ani, şi că acum este însărcinată, urmând să nască în curând.

Audiat de poliţişti, tânărul acuzat a recunscut că a făcut sex cu minora, de două ori, precizând însă că a folosit prezervativul şi că nu ştia că partenera sa are numai 13 ani, aflând acest lucru, ulterior, în urma telefoanelor primite de la adolescenta gravidă. Fata a fost consultată de medicii legişti, iar concluziile acestora au fost că minora e gravidă în luna a şaptea pe o opta.

Potrivit Codului Penal, actul sexual cu un minor care nu a împlinit vârsta de 15 ani este infracţiune şi se pedepseşte cu închisoarea de la 3 la 10 ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dosar penal, pentru că a lăsat gravidă o minoră în vârstă de 13 ani.
 Vizualizări articol: 744 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 3 voturi
Dosar penal, pentru că a lăsat gravidă o minoră în vârstă de 13 ani4.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SARACUTA de fata trimis de
( 2 mai 2011, 11:49:07
Pai cum sa bagi omul la belele daca fatuca a stat capra de mai multe ori i-a placut sa simtit bine si deodata bufa?daca era cu forta trebuia anuntat atunci cand ia potolit pofta se sex ,nu acuma cand o sa aiba un beby din dragoste,columbeanu cu mony tot o poveste de dragoste si de ceva parale ca de alt fel nu statea dansa la probe,pacat de mintea slaba ,al fetei si cea curajoasa a potentului .
1.1  RE: SARACUTA de fata trimis de
( 2 mai 2011, 13:39:14
Nu ti-as dori sa ai o fata si sa vina un derbedeu sa ti-o prosteasca si s-o lase gravida. E minora, si chiar daca umbla in fundul gol, toti marii macho ai patriei sa faca bine sa-si intoarca fata (si altele) de la ea. Sa se duca sa o parasca maica-sii, sa faca un dus rece, sa o faca singur in baie sau in alta parte, nu ma intereseaza. Sa nu se atinga de ea. Ea e doar o copchila fara minte. El are 27 de ani si nu si-a dat seama ca fata are 13? Poate nu 13, dar cu siguranta nu si-a imaginat ca are 18!!!!! E foarte proasta schimbarea varstei legale de facut sex. La 18 te poti intretine, la 18 te apuci de facut copii.
1.2  RE: SARACUTA de fata trimis de
( 2 mai 2011, 23:33:02
...daca nu era el, era altul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei