Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 mai 2011 - Anul XVI, nr. 101 (4699)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   15 imagini |   ø fişiere video

De 1 Mai

PSD-iştii au ecologizat parcul central din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 150 de membri ai PSD Suceava, conduşi de liderii judeţeni, au ecologizat în cursul zilei de ieri parcul central din Suceava. Acţiunea a fost organizată cu ocazia zilei de 1 Mai şi a avut ca slogan „1 Mai – Ziua Muncii Verzi! Strângem mizeriile portocalii”. Potrivit liderului PSD Suceava, Cătălin Nechifor, acţiuni similare au avut loc în toate municipiile din ţară. Nechifor a spus că social-democraţii au ales parcul din faţa Palatului Administrativ din Suceava deoarece au constatat faptul că acesta nu este îngrijit corespunzător. „Acum, când suntem în plină primăvară, curăţenia din parcul Palatului Administrativ Suceava ar fi trebuit să fie serios luată în seamă de domnul primar Ion Lungu şi de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, cu atât mai mult cu cât municipiul Suceava este pe un ruşinos loc patru în ţară în ceea ce priveşte mizeria şi praful”, a spus Nechifor.

El a spus că social-democraţii au dorit să sărbătorească ziua de 1 Mai într-o manieră diferită, motiv pentru care a fost organizată acţiunea de ecologizare. „Acest proiect are o semnificaţie politică, marcând asumarea de către PSD a mesajului şi acţiunii ecologiste, dar şi una simbolică. Acum, facem curăţenie în natură. Când venim la guvernare, vom face curăţenie şi în politică. Vrem ca acesta să fie un moment prin care să marcăm debutul operaţiunii de igienizare a vieţii politice româneşti. Este o operaţiune pe care o începem odată cu 1 Mai şi o vom încheia, împreună cu toţi românii, după alegeri, când PD-L va fi alungat de la guvernare de votul cetăţenilor”, a spus Cătălin Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD-iştii au ecologizat parcul central din Suceava.
 Vizualizări articol: 2206 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.13/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.1 din 8 voturi
PSD-iştii au ecologizat parcul central din Suceava3.158

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 2 mai 2011, 11:09:28
Vechea efigie a Sucevei prăfuite
A licărit , ieri , câteva momente
Jegul .. de umbre portocalii acoperite
A fost îndepărtat ( cu alte accente )

Într-adevăr , e oraşul jegos
Iar cineva trebuie să arate că se poate
Putem spune că’i acum mai frumos ?
Nu poţi strânge’ntr-unu Mai mizeriile acumulate

Semantica timpului cu ramă portocalie
Nu vede cu ochi buni astfel de chestii
Şi (ca de obicei ) vor face băşcălie
Dar băşcălia’i despre tine, sucevene .. ştii ?
2.   Comentariu trimis de
( 2 mai 2011, 11:38:28
:))) ce stangaci sunt! deh, trebuia sa fie evident ca ei sunt de stanga:) se vede ca azi au facut cunostinta prima data in viata lor cu galeata si peria. au si astia dexteritatea muncii fizice cum are un baci din varf de munte caligrafielaughing a, chiar de-i zi de sarbatoare, nu-i problema, ei sunt scutiti de pacat pentru ca nu muncesc efectiv, doar simuleaza. iar dontu, in camasa la varuit copacii... politicianism ieftin

3.   Comentariu trimis de
( 2 mai 2011, 12:19:10
Stangaci stangaci dar cred ca pot prosti lumea de ce s-au dus in centru sa ecologizeze centrul Sucevei ?
Arata chiar asa de rau parcul de acolo sau doreau sa fie vazuti ca fac ceva -

Vai de capul lor si al nostru pentruca astea o sa ajunga la putere
4.   Pt elvira trimis de
( 2 mai 2011, 12:23:17
tu elvira , vezi-ti de treaba la primarie la scheia , nu te preocupa tu de camesa lu dontu! cat te platesc esti de comentariu? intr-un fel esti de inteles , fiind doar o bugetara amarata, dar in loc sa faci ceva constructiv sa va mai creasca salarile, te vinzi ieftin comentand pro pdl. rusineeee!
5.   Re gabrela trimis de
( 2 mai 2011, 12:41:16
:)) esti din alt film, gabrela. nu ma plateste nimeni, nu sunt partizana de nicio parte. in schimb, chiar de-as fi platita sa comentez / sa incetez sa comentez, nu as face-o. la asa chiftelute, nu ma pot abtine. stii, ca-n bancul ala cu papagalul "da-le-n p* mea de pene, asta-i faza de comentat"winking
6.   Urbi et orbi trimis de
( 2 mai 2011, 14:13:37
fetili nu va certat, iubiti-va ca ride de voi misojini. va spun eu sigur ci aistea n-au nica parali prin buzunari ci nu-s la puteri, adici is da is la puterea a doua, nu zic la patrat si nu samini cu forma capului pomeniti tot di ii. ci nau denghi nici cit o para rusasca di bronz stiu eu sigur ca doara m-o anuntat jemanaru di la cominco ca m-o taiat di la portii si am impresia ci nici loialu lu iacob n-o duci mai bini cu sanatatea.
hai mai bini si fasim noi un oengheu dintracela batos la carii punim numili de „Asociatia intergalactica a femeilor proprietare de puiuti santajabili” si va duc eu p-orma la niste adrese de boieri adivarati nu zugravi di duminica.
6.1  RE: Urbi et orbi trimis de
( 2 mai 2011, 14:17:53
ăştia-s zugravi de 1 mai rupţi în gură de-atâta fasole fără ciolan!
7.   Hai că-i tare, faza! trimis de
( 2 mai 2011, 14:14:19
cum naiba s-au cuplat la acelaşi copac ospătarul şi cu shulz? se ajută unul pe altul să termine mai repede. mari papagali aţi ajuns. prelipcanul a luat mălaiul să facă parcul iar psd-ul îi vopseşte copacii să-i vadă lumea. foate interesant cum vă uitaţi ca cioara-n nucă după gunoiane pe jos. vă recomand un loc care are cu adevarat nevoie de ecologizare: lunca sucevei. dar acolo nu vă vede nimeni, gunoiul e mult. în centru lăsaţi-l pe prigoană că e plătit pt. asta.
8.   Ateii Psd-isti trimis de
( 2 mai 2011, 14:24:40
Stiti ce au aratat acesti oameni cat de atei sunt ,in loc sa mearga la biserica prefera sa munceasca.N-a tinut cont ca e duminica.
9.   Curatenie trimis de
( 2 mai 2011, 14:57:03
Nu inteleg ce curatenie au facut.....in centru este curat, sunt flori, iarba , nu mai stiu ce sa faca acesti PSD.isti sa fie in fata....
Daca voiau sa faca ceva folositor trebuia sa se ocupe de maturatul strazilor, este praf peste tot.......
10.   O dati pe religie? trimis de
( 2 mai 2011, 15:02:31
o daţi pe religie acum ? la PD-l-işti fiecare zi e sărbătoare şi nu mai are cine face curăţenie prin Suceava ...să le fie ruşine celor de la putere pentru că aşteaptă sa vină cei din opoziţie sa le facă treaba .....
10.1  RE: O dati pe religie? trimis de
( 2 mai 2011, 15:14:46
cam asta-i treaba opoziţiei, la munca de jos cu mult post şi rugăciune să nu-i întrebe careva ce-au făcut la guvernare. când se-nvârte roata o să-i vezi pe ailalţi cu fundul în sus!
11.   Tov. ABCDAR trimis de
( 2 mai 2011, 17:21:36
Tovarase ABCDAR, trebuia sa mergi in parc sa le ti-i galeata comunistilor astora! Te transformi in poet de curte!
Observ in comentariile tale ca in momentul in care apare o actiune a PSD imediat ii pupi in fund si mai scrii o chestie de aia care numai a poezie nu seamana! Cum apare alta actiune a celorlalti hamesiti iara ne zgirii neuronii cu prostiile tale!
Nu ai altceva de facut? SINUCIDE-TE daca nu poti trai in tara asta, emigreaza in CONGO
12.   Marea ecologizare!! trimis de
( 2 mai 2011, 18:56:42
Pe cine cred ei ca aburesc?Murdaresc si ei acolo 2 copaci intr-o zi de Duminica.Sunt cumva atei comunistii?Nu am vazut pe nimeni cu o matura in mana,pozeaza cu sacii goi in mana!Sa mearga si ei in lunca sucevei ca acolo e nevoie de ecologizare!
13.   Domnalluminii trimis de
( 3 mai 2011, 07:52:58
pt alina cristina,andrei88.. e mai eficient sa muncesti decat sa mergi la biserica. Legat de ce fac ei, nu prea isi mai are rostul.. deja au gafat cu drumurile alea de reparat.
14.   STATI LINISTITI trimis de
( 3 mai 2011, 08:16:57
Nu ii pedepsesc pe astia, sunt mana in mana cu preotii aia care va prostesc pe voi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei